După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 10 martie 2014

Evenimentul Zilei: Scrisoare deschisă adresată lui Mihai Gâdea de un scriitor adventist


La scurt timp după "infernala" emisiune a lui Mihai Gâdea cu Crin Antonescu am primit o Scrisoare deschisă adresată de un scriitor, fost jurnalist, directorului postului Antena 3. Total inedit ni s-a părut faptul că semnatarul îl cunoaşte pe Mihai Gâdea şi în ipostaza de pastor adventist. De aceea am iniţiat şi un interviu cu scriitorul Elisei Virgil, interesaţi să găsim nişte răspunsuri în legătură cu modul în care "prestează" în studioul unei televiziuni fostul slujitor al lui Isus Cristos.


Frate Mihai Gâdea,
Consideră, te rog, şi totodată crede fără cea mai mică undă de îndoială că rândurile pe care ţi le adresez sunt sincere şi izvorâte din adâncul sufletului - ca să folosesc o sintagmă uzuală ce mă scuteşte de alte argumente în a-ţi demonstra buna mea intenţie. 

Parcă te văd cu mulţi ani în urmă undeva, pe o scenă, implicat într-o serie de prelegeri în care, cu smerenie şi multă putere de convingere, Îl prezentai publicului, la un mod înalt, pe Isus Hristos.Ţin minte că în sală, printre alte personalităţi ale vieţii noastre politice şi culturale de atunci, care îţi admirau discursul, era prezent şi Ministrul Culturii, profesorul doctor Răzvan Teodorescu. M-am bucurat că un semen de aceeaşi confesiune creştină ca şi mine reuşea să atragă şi să convingă oameni cu un anumit grad de cultură şi statut social. 

Recunosc că m-am bucurat şi mai mult când te-am văzut în postura de moderator la un post de televiziune naţional. Mi-am zis: Mihai Gâdea va fi un exemplu în ceea ce priveşte imparţialitatea. Telespectatorii vor avea ocazia să facă diferenţa între un om de televiziune creştin practicant, cu teamă de Dumnezeu şi unul care face orice ca să devină idol. 

Îmi permit să te întreb - pentru că eşti mai mic decât mine, de ce ai devenit atât de negru în cerul gurii, de ce ameninţi oamenii că-i dai în judecată, că eşti hotărât să nu ierţi nimic şi că vrei să le faci rău? Pe câţi a dat în judecată Hristos? Pe câţi a băgat Hristos în puşcărie? 

Dacă Hristos ar fi invitatul tău în emisiune, ai avea acelaşi comportament, ai folosi acelaşi vocabular? Ai mai dori să te răzbuni? Ai absolvit o facultate de teologie, ca să-L slujeşti pe Hrisos. Ai studiat profeţiile în amănunţime, ştii că trăim timpurile din urmă. Ce cauţi tu în puroiul ăsta numit politică? E drept, un slujitor devotat lui Hristos câştigă un salariu normal, nu-şi poate permite un trai de lux.

Citiţi mai mult: www.evz.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.