După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 29 ianuarie 2014

Scrisoare misionară: Daniel Olteanu, India


RĂNIŢI ÎN BĂTĂLIE

Avem două paciente în spitalul rugăciunii: Purnima Ray şi Lotika Ray.
Purnima Ray îi învăţa pe copii, când nişte dureri puternice ale abdomenului, însoţite de vomitat, au pus-o în imposibilitate de a mai preda. Prin harul lui Dumnezeu, un prieten mai vechi de-al nostru tocmai venise să ne vadă. El era cu motocicleta. Imediat, el şi David au luat-o pe Purnima la spital. Acolo doctorul a internat-o imediat. Acum este în spital. Vă puteţi ruga pentru însănătoşirea ei grabnică şi pentru mântuirea familiei ei.
O prietenă de-a Lotikai ne-a sunat ca să ne anunţe că Lotika este în închisoare. Lotika Ray este o persoană care dorea să se boteze. Cu privire la aceasta ea a stat la noi mai mult de două luni pentru a fi ucenicizată. Părea că totul mergea bine şi ne pregăteam să o botezăm pe 3 februarie. Totuşi, nişte nori negri se arătau în zare. Ea ne împărtăşise despre planurile ei de căsătorie cu prietenul ei de la Armata Domnului. Noi ne-am bucurat, dar ne-am şi întristat. Am auzit că fratele prietenului ei le-ar fi intentat un proces cu privire la casa pe care ei au zidit-o împreună. În conformitate cu ce ne spunea ea, fratele lui Mithun a acaparat întrega casă şi, ca să le închidă bine gura, le-a intentat proces.
Acum, Lotika şi logodnicul ei sunt în închisoare. În India justiţia favorizează la proces pe cei ce intentează proces. Cei ce sunt daţi în judecată sunt ca nişte şobolani prinşi în cursă: se chinuie să găsească o gaură ca să iasă.
Rugaţi-vă ca planul celui rău să fie distrus cu privire la Lotika. Rugaţi-vă pentru biruinţa lui Dumnezeu în viaţa ei.

Împreună cu o echipă de fraţi indieni, Daniel este implicat în lucrări ca: plantare de biserici în West Bengal, păstorire, ucenicizare, evanghelizare personală, evanghelizare de stradă, evanghelizare prin film, distribuire de tractate, traducere şi scriere de tractate, afişe cu versete, cercul literar, lucrarea cu femeile, lucrarea cu copiii. Daniel este şi profesor la All Nations Theological Seminary (ANTS).

 Pentru a susţine şi financiar lucrarea în care este implicat Daniel, sunt deschise următoarele conturi:

RON RO35BRDE340SV25437653400
EUR RO31BRDE340SV25437733400

BRD, Sucursala Suceava cu specificația:  Donaţie pentru familia Olteanu   

Adresa de contact: danielolteanu@yahoo.co.uk

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.