După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 21 decembrie 2013

Poliţiştii hunedoreni oferă un exemplu de dărnicie creştină

O familie nevoiaşă din Deva a fost vizitată ieri de poliţişti. Nu pentru că ar fi comis vreo infracţiune, ci pentru a primi daruri de sărbătorile de iarnă. 
Este vorba despre o familie monoparentală, care locuieşte într-o cameră de aproximativ 20 de metri pătraţi,  dintr-un cămin de pe strada Depozitelor din Deva. Locul este deopotrivă dormitor şi bucătărie. 
Cei şase copii merg zilnic la şcoală, în ciuda distanţei apreciabile, şi obţin rezultate foarte bune la învăţătură. Impresionaţi de condiţiile în care trăiesc micuţii, poliţiştii hunedoreni au organizat o colectă benevolă în urma căreia au cumpărat alimente de primă necesitate, dulciuri şi jucării, pe care le-au oferit, în prag de sărbători, acestei familii greu încercate. 

Copiii le-au cântat colinde poliţiştilor şi le-au arătat albumele cu fotografii pe care le-au făcut recent la şcoală. La plecare, oamenii legii au promis că vor oferi şi pe viitor sprijin material familiei respective, astfel încât cei mici să îşi poată continua studiile şi poate, într-o zi, să opteze pentru cariera de poliţist.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.