După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 21 decembrie 2013

Agendă Devoţională - Asociaţia Poliţiştilor Creştini

Dragi frati, scumpe surori,
Sa-L slavim din toata inima pe Domnul nostru Isus Hristos! El este vrednic sa fie laudat de orice faptura. Toate lucrurile au fost facute prin El; si nimic din ce a fost facut, n-a fost facut fara El. A Lui sa fie toata gloria, cinstea si lauda in veci de veci, amin.
Cu ajutorul Domnului si prin aportul adus de catre LIO Elvetia si politistii crestini din Romania, in cursul anului 2013, s-au tiparit 15.000 de agende cu versete biblice pentru Romania si  Moldova. Astfel, 5.000 de agende au fost trimise la Chisinau iar 10.000 de agende au ajuns pretutindeni in Romania, la politisti crestini din toate judetele tarii care au si inceput sa le daruiasca colegilor din jurul lor.
Aceasta agenda este insotita de multa rugaciune si va produce roada in inimile colegilor la care a ajuns.  
                                                                                                                                                          APC

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.