După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 26 ianuarie 2021

Tony Berbece 🔴 Ce înseamnă să fii bun român...

Petre Țuțea a fost întrebat ce înseamnă să fii un bun român, la care a răspuns: “Înseamnă să fii gata să mori pentru patrie când e nevoie, să nu necinstești nicio fecioară, pentru că astfel necinstești chiar imaginea Fecioarei Maria și să respecți ceea ce alții fac și tu nu poți face.” Consider că niciun român nu a putut sublinia in trei puncte cele mai mari cutume și în același timp nevoi românești.

Naționalismul românesc este o mare problemă începând de acolo de sus, ne vindem lemnele, petrolul, apa, aurul, fabricile, uzinele și pentru că nu prea mai e de vândut pe miliarde, au început să se “vândă” oameni, trimiși la muncă cu avioanele prin străinătate. Nu de mult ni se spunea că suntem a doua țara după Siria la numărul de “refugiați”, iar Siria a trecut prin război.
Legat de necinstirea fecioarelor, știți că prima femeie care a născut în 2021 a fost o minoră de 14 ani? Păi cine a necinstit această adolescentă? Ce se poate face ca puștanii de 14 ani sau obsedații sexuali de toate vârstele să nu mai vadă “femeia” ca pe un produs? Ce se poate face ca adolescentele să fie protejate de “animalitățile acestea sexuale”? Răspunsul este la ce consumăm. Consumăm emisiuni mizerabile cu femeile folosite ca marfă de atracție a ratingului, folosim femeia ca lipici pentru reclame, aud părinți, care-și îndemnă odraslele de 13-14 ani să “Carpe Diem”, să profite maxim de ce prind și să nu le pese de urmări. Trăirile animalice, iresponsabile și depravate se învață încă de acasă, asta denotă lipsa de creștinism. Ca neam ne lipsește Biblia citită și trăită, rugăciunea practicată zilnic, Biserica sa ne fie Draga ca o familie și Hristos lipit de sufletele noastre.
Iar in ultimul rând ni se spunea să respectăm ce alții pot face și noi nu. La noi românii e mare problemă cu invidia, noi nu doar că hulim și denigrăm ca vulpea strugurii dulci pe care nu-i ajungem, dar noi le dăm și foc, cum bine spunea Nicolae Iorga, românul nu poate construi nimic fără ca vecinul să nu dea cu lopata. Văd până și în Biserici treaba asta, sunt unii lideri care nu-și văd de chemarea lor și de ce ei au de zidit, ci au ca scop să dărâme lucrările altora, joacă murdar, joacă pe competiție, când Hristos a spus: “Vor ști că sunteți ucenicii mei dacă vă veți iubi unii pe alții...”
Cu prețuire,
Toni Berbece

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.