După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 17 decembrie 2020

O lume tot mai decăzută: Sute de lideri religioși cer interzicerea terapiei de conversie pentru homosexuali

 Peste 370 de lideri religioși din întreaga lume cer interzicerea terapiei de conversie pentru persoanele gay (încercarea de a schimba orientarea sexuală sau identitatea de gen a unei persoane). Declarația care solicită suprimarea acestei practici va fi lansată miercuri și este semnată de reprezentați ai tuturor marilor credințe ale lumii, transmite digi24.

Printre semnatari se află arhiepiscopul sud-african Desmond Tutu, fostul șef-rabin al Irlandei, David Rosen, precum și fostul președinte al Irlandei, Mary McAleese.

De asemenea, premierul britanic Boris Johnson a promis că va interzice terapia de conversie, după ce în iulie a declarat că practica este „absolut respingătoare” și că nu își are locul în țară.

Guvernul nu a oferit încă detalii despre interdicția practicii de conversie, încă a susținut că se fac cercetări pentru a stabili care este planul ce trebuie urmat. 

Ce este terapia de conversie

Termenul „terapie de conversie” se referă la orice formă de tratament sau psihoterapie care are ca scop schimbarea orientării sexuale a unei persoane sau suprimarea identității de gen a unei persoane.

Poate varia de la tratamentul cu șoc electric la învățături religioase sau terapie, acestea fiind menite să schimbe identitatea sexuală a unei persoane.

Aceasta practică este deja interzisă în Elveția și în zone din Australia, Canada și SUA.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.