După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 13 ianuarie 2019

O școală din Marea Britanie a încurajat o adolescentă hărțuită de colegi să-și schimbe sexul, în loc să trateze problema bullying-ului

Adaptare după Jonathon von Maren, LifeSiteNews
Ziarul Daily Mail a publicat povestea unei mame de 45 de ani din Marea Britanie, numită „Lisa”. Lisa a descoperit anul trecut că fiica sa în vârstă de 14 ani era tratată ca transsexuală la școala pe care o urma. În urma hărțuirii din partea colegilor, se pare că fiica ei a început să se identifice ca băiat, iar profesorii au început să o trateze ca un băiat și, după numai o ședință de terapie la Serviciul Național de Sănătate (SNC), psihoterapeutul i-a spus adolescentei că ar trebui să înceapă tratamentul cu hormoni după ce împlinește vârsta de 16 ani.
Lisa nu a fost informată de școală despre toate acestea, iar când a descoperit ceea ce se întâmplă a fost îngrozită, mai ales că era convinsă că bullying-ul la care a fost supusă fiica ei la școală a fost cauza care i-a declanșat modificarea comportamentului, și nu o disforie de gen autentică. Lisa a întrerupt vizitele fiicei sale la SNC și a mers la alt psihoterapeut.
După câteva zile Lisa a primit un email de la Serviciul de Protecție a Copilului, prin care era informată că și-a pus fiica în pericol. Lisa a contactat un asistent social și, după mai multe schimburi de email-uri, situația s-a lămurit, iar cazul a fost închis.
Lisa rămâne însă foarte supărată pe modul în care a fost tratată, ca o infractoare, doar pentru faptul că a încercat să își protejeze fiica și consideră că „nicio familie nu ar trebui să treacă printr-un astfel de iad”.
Bazat pe experiența prin care a trecut, Lisa consideră că „site-urile sociale sunt cele care au îndoctrinat-o pe fiica ei cu „minciunile că ar fi o persoană tânără într-un corp greșit”. Și, într-adevăr, are dreptate, deoarece mai mulți experți au observat că transsexualismul în rândul tinerilor tinde să ia forma unui fenomen social, iar a fi „trans” a devenit „cool”, iar școlile și specialiștii se grăbesc să susțină imediat orice gând de modificare de sex.
Povestea Lisei ar trebui să fie foarte îngrijorătoare pentru oricine care își dă seama de pericolul noilor ideologii de gen, din cauza argumentelor „pseudoștiințifice” pe care acestea le utilizează. Vorbele sunt răstălmăcite dincolo de orice înțeles. Terapia de a te face să te simți bine în propriul corp a devenit „terapie de conversie”, contrar scopului tratamentului. Mamele care luptă să își protejeze copiii sunt numite „pericole”, când, în realitate, cei care le pun astfel de etichete sunt o amenințare pentru siguranța copiilor.

Din acest motiv este esențială respingerea ideologiei de gen din școli. Agenda acesteia este periculoasă, deoarece îi învață pe copii că este posibil să se fi născut într-un corp greșit, iar cei care le spun că mastectomia, castrarea sau hormonii nu sunt o soluție, sunt etichetați ca transfobi care reprezintă un risc, în timp ce aceia care sugerează medicamentele și operațiile asupra corpurilor sănătoase, sunt considerați eroi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.