După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 2 decembrie 2020

Mama misionarului Marcel Șaitiș a plecat în veșnicie!

 Dragă mamă,

Ai fost “regina inimilor noastre” și vei rămâne în inimile noastre pentru totdeauna! Deși ai plecat să te odihnești pentru o vreme, știm că atunci “când va răsări Soarele Neprihănirii”, cum îți plăcea dumitale să te rogi, și Hristos se va întoarce în slava Sa, vei învia, ca să îL întâlnești pe Acela pe care l-ai iubit atât de mult, și ne-ai învățat să îL iubim și noi, iar El te va primi în slavă să îți pună pe cap o cunună regească.

Ai fost și vei rămâne mereu regina inimilor noastre, copiii dumitale și soțul drag!

Trăiești prin noi, iar inima dumitale bate prin inimile copiilor care au rămas în urmă cu inimile durute, și a lui tati, minunatul tată care era cât pe ce să plece înaintea dumitale spre Casă! Îi suntem recunoscători lui Dumnezeu pentru dumneata, pentru anii minunați în care ni te-a dăruit. Suntem recunoscători, Doamne, că ne-ai dăruit o mamă minunată, “cea mai bună mămică din lume”, cum îmi plăcea să o alint în ultimele luni, când o sunam din Madagascar. Probabil așa ar fi trebuit să îți spun de multă vreme. Ne vei lipsi tuturor celor dragi care s-au bucurat de dragostea și rugăciunile dumitale. Ai fost nu doar mama noastră - a mea, a lui Florin, a Marianei, Cosminei și Getei, ci și mama Ioanei, a Danei, a lui Daniel, a lui Sorin și a lui Adi, pe care i-ai primit cu drag în casa și viețile noastre. Ai fost mamă pentru orfani, copii ai străzii și mulți prieteni care ne-au vizitat casa de-a lungul anilor. Mai mult, ai fost și prietena noastră dragă, unde ne “vărsam inimile”, când ne loveam de greutățile vieții. Acolo găseam rugăciune fierbinte, dragoste și încurajare, o inimă iubitoare, care întotdeauna ne dorea binele.
Îmi amintesc cu drag cum ai scris în inima mea și a fraților mai mici istoriile Bibliei, credința lui Daniel în groapa cu lei, încrederea celor trei tineri în cuptorul încins al Babilonului, credința lui David în fața uriașului Goliat. Toate acestea le-am văzut prin inima dumitale frumoasă, pe care “ai turnat-o” în inimile noastre, copiii dumitale iubiți. Vei rămâne pentru totdeauna în inimile și ADN-ul nostru.
Îți suntem profund recunoscători, Doamne, pentru minunata mamă ce ne-ai dăruit-o multă vreme!
Avem speranța să te revedem în acest veac, în care Regele este gata să revină. Te iubim, dragă mămică și ne întâlnim cu toții în orașul ceresc, la Poarta lui Beniamin!
Ai fost și vei rămâne mereu “regina inimilor noastre”!!!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.