După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

Suntem în construcţia unui site profesional, adaptat cerinţelor tehnologiei moderne

Angajăm redactori şi corespondenţi regionali şi din diaspora română

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

Pentru orice sugestie privind site-ul NewsNet Creştin, precum şi pentru angajare sau parteneriat, vă rugăm să ne scrieţi pe adresa de e-mail newsnetcrestin@gmail.com . Doamne-ajută!


Aici este locul unde îţi poţi promova eficient evenimentul. Scrie-ne pe adresa de e-mail newsnetcrestin@gmail.com!

luni, 16 noiembrie 2020

Nelu Brie 🔴 COMUNICAT

 

Clarificări și îndreptări

În perioada 10-12 noiembrie 2020, Institutul Teologic Penticostal din București a găzduit Simpozionul „Noua Reformă Apostolică –pericole și provocări contemporane pentru Biserica lui Hristos”, în cadrul căruia a fost analizată critic mișcarea sus amintită.

În cadrul comunicării Noua Reformă Apostolică – Istorie, prezent și caracteristici generale, vorbindu-se despre prezența în România a ideilor NAR, pe fondul unei asemănări de nume între rețeaua apostolică NAR, denumită Harvest International Ministry, cu sediul în Pasadena, California, coordonată de Ché Ahn (www.harvestim.org) și Bisericile Harvest România,  coordonate de pastorul Cristian Bărbosu, s-a creat percepția că Bisericile Harvest din România aparțin mișcării Noua Reformă Apostolică (NAR).

Fac precizarea că Bisericile Harvest Romania, coordonate de pastorul Cristian Barbosu, nu  aparțin mișcării NAR. Pastorul Cristian Bărbosu este cunoscut comunității evanghelice din România ca un om respectat și cu o învățătură echilibrată. Chiar dacă între comunitățile noastre sunt anumite diferențe, pe care le respectăm reciproc, mărturisirea noastră de credință conține aceleași adevăruri fundamentale ale Scripturii, noi toți fiind frați în Hristos Domnul.

Adresez rugămintea tuturor slujitorilor și fraților de credință din Bisericile Harvest România, în special pastorului Cristian Barbosu, cu care mă găsesc în relație apropiată, să accepte scuzele mele pentru confuzia creată și să aibă cugetele liniștite la gândul că noi cunoaștem mărturisirea de credință a Bisericilor Harvest și știm că nu împărtășesc ideile eretice promovate de NAR.

Ioan Brie

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.