După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 20 noiembrie 2020

Ghiță Ignat 🔴 Hristos în online

 Mă întorc de la București, sunt la volan de câteva ore, conduc și mă gândesc, un pic îngrijorat, ce-i drept, (știu că nu-i creștinește să scrii sau să spui că ești îngrijorat, dar când ești răspunzător de plata lunară a salariilor a peste 40 de oameni în contextul crizei actuale, crede-mă că te îngrijorezi fără să vrei asta).

La un semafor din orașul Roman, deschid Facebook-ul și îmi apare LIVE slujba de la biserica Renovatio (nu le fac reclamă, redau o întâmplare adevărată). Dau volumul la tare și continui să conduc, ascultând pe fratele Florin Ianovici predicând despre îngrijorare, amărăciune, frică etc. stări din acestea cu care diavolul caută să ne lovească zilnic. Am ascultat peste 30 de minute pe Dumnezeu vorbind prin acest om, am primit încurajarea de care aveam nevoie, în momentul în care aveam nevoie și mulțumesc lui Dumnezeu pentru aceasta.Am înțeles că toată îngrijorarea mea nu face două parale și nu voi rezolva nimic îngrijorandu-mă, pe când încrederea mea în Dumnezeu face și rezolvă toate problemele, indiferent de natura lor.

Ce vreau să transmit, este că BISERICA poate face o treabă extraordinară în Online, fraților predicați Cuvântul lui Dumnezeu folosind internetul, nu vă mai poticniți în tehnologie. Oamenii au nevoie de Cuvânt, de încurajare, de îmbărbătare, iar unii care pot fi folosiți de Dumnezeu, refuză, doar pentru că nu le vine bine tehnologia. Diavolul știe să folosească internetul pentru a promova mizeria, pornografia și altele de genul acesta, iar cei care iubesc pe Dumnezeu se rușinează sau din alte motive evită să predice în Online.

Dumnezeu să binecuvânteze cu înțelepciune și curaj pe creștini, pentru ca aceștia să folosească internetul ca un instrument de vestire a Cuvântului lui Dumnezeu.

Ghiță Ignat

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.