După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 10 noiembrie 2020

Eugen Porcilescu 🔴 Spuneți pocăiților...

 

Spuneți pocăiților, că mai presus de votul democratic, de regimul dictatorial sau monarhie, Dumnezeu rămâne Suveran și că "El schimbă vremurile și împrejurările; El răstoarnă și pune pe împărați.." Daniel 2:21

Spuneți pocăiților că datoria lor față de orice autoritate politică este aceea de-a se ruga și de-a avea respect. Nu sa fie arțăgoși pe rețelele de socializare, transmițând mai departe dezinformare:
"Dați cinste împăratului." 1Petru2:17 ( nu uitați că apostolul face referire la Nero, un om malefic, nu Biden sau Trump...si totuși, ne spune să îl cinstim)
Spuneți pocăiților că istoria rămâne în controlul lui Dumnezeu și că evenimentele apocaliptice se vor împlini oricum. Nu vă comportați de parcă controlul ar fi în mâna unor democrați, republicani sau anarhiști. Suveran peste istorie si direcția ei, a rămas și va rămâne Veșnic Dumnezeu!
Spuneți pocăiților că până ieri eram "nimeni în drum" și că mai nimeni nu ne băga în seamă dar aveam biserici pline și de oameni și de Duhul Sfânt. Cât timp ne-a interesat doar Împărăția lui Dumnezeu pentru care ne rugam mereu să vină, ne interesa prea puțin dacă în fruntea națiunilor erau dictatori sau liberali! Acum că vrem să fim tot mai prezenți politic, că ne dăm cu părerea în tot ce se întâmplă...am ajuns să fim tot mai goi! Și în adunări și în suflete.
Spuneți pocăiților că noi vom moșteni Cerul, acolo unde avem cetățenia reală. Domnul ne-a spus că ne pregătește Împărăția asa cum Tatăl i-a pregătit-o Lui, iar această Împărăție nu e din lumea aceasta. Dacă ar fi fost, în fața lui Pilat, ar fi spus altceva. Însă El este Împărat peste o Împărăție ce va să vie!
Spuneți pocăiților că problemele adevărate în societate nu sunt culorile politice, partidele sau candidații din fruntea lor. Problema societății umane este faptul că în adâncul sufletului, omul e mort, si are nevoie de viață spirituală. Singura rezolvare a problemei este resuscitarea omului la viața în Hristos, ori aceasta devine posibil numai prin Predicarea Evangheliei, prin puterea lui Hristos!
Spuneți pocăiților că oamenii au nevoie de Adevarul Evangheliei, de compasiune, de milă, de har, de susținere morală, spirituală, de transformare, de încurajare, de mustrare, de Biserică și de tainele ei. Nu de ciorovăieli politice și de bazaconii electorale! Rolul nostru este unul spiritual, să fim sare si lumină în lume. Să influențăm spiritual societatea nu să ne jignim în mediul online pe subiecte ce nu ne reprezintă ca fii ai Cerului!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.