După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 13 noiembrie 2020

Cine sunt experții "independenți" ai ONU care vor să bage copiilor din România educația sexuală obligatorie în școli și grădinițe și ce trebuie să facă CCR și Senatul cu scrisoarea lor...

Click pe imagine!

 Ieri-alaltăieri goarnele statelor subterane de prin România au răbufnit pe tot netul despre nu-știu-ce raportori ONU care îi cer de urgență premierului Orban să se dea peste cap și să bage "educația sexuală" în școli că altfel nu se mai poate! În plus, cei șase mai solicită Guvernului României să transmită "îngrijorările lor" Curții Constituționale a României.

Concret, conform mass media "factuale", cei șase se referă la propunerea care elimină prevederile privind accesul la "educație sexuală" din Legea privind protecția și promovarea drepturilor copilului nr. 272/2004, și de propunerea care interzice discuțiile despre gen și identitate de gen în școli, licee, universități și programe de formare profesională.

Prima propunere legislativă a fost transmisă Senatului spre reexaminare de către Iohannis, iar a doua va fi discutată pentru a treia oară într-o ședință închisă a Curții Constituționale în data de 18 noiembrie. Cei șase semnatari devărsați pe Dâmbovița din scurgerile mediatice ale asociației militanților homosexuali Accept par să fie duși rău cu pluta cu privire la funcționarea unei democrații și rolurile puterilor în stat. Căci ce treabă are sula cu prefectura? Ce să facă Orban, mai exact, de la Executiv spre Legislativ sau CCR, altceva decât mișculații neconforme democrației?! Legea e la Parlament acum, unde PRO VITA București și alte 12 asociații au solicitat Senatului ca reexaminarea cerută de Iohannis a legii să se facă în regim de urgență, fără schimbarea prevederii despre acordul părinților, pe care actualul președinte de la Cotroceni dorește să o elimine.
 
Potrivit societății civile românești, soluția legislativă în care se stipulează dreptul părinților de a alege dacă să-și dea copilul la "lecțiile" de "educație sexuală" este "absolut necesară pentru a asigura respectarea unor drepturi garantate de Constituția României precum și de tratatele internaționale la care România este parterespectiv dreptul părinților de a-și educa copiii potrivit propriilor convingeri și dreptul la libertatea de conștiință".
 
Practic scrisoarea raportorilor ONU se înscrie doar ca o formă de presiune și de propagandă mediatică specifică lobbyiștilor soroșiști și cu care judecătorii CCR n-ar trebui să-și murdărească nici măcar fundul coșurilor de gunoi.

Continuarea pe www.activenews.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.