După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 15 octombrie 2020

Senatorii din Partidul Democrat o atacă pe Amy Coney Barrett: Este în joc „dreptul” de a ucide bebeluși

 Luni, în timpul primei ședințe de audiere la Senatul SUA din cadrul procedurii de confirmare, senatorii democrați susținuți de mișcarea pro-avort au atacat-o dur pe Amy Coney Barrett, nominalizată de Președintele Trump pentru a fi judecător la Curtea Supremă a SUA.

Aceștia o văd pe Amy Coney Barrett ca pe o amenințare la adresa Roe vs. Wade, celebra decizia care a legalizat avortul la cerere în SUA.

Senatorii Kamala Harris, din California, și Cory Booker, din New Jersey, apropiați ai principalului lanț de clinici de avorturi din SUA, Planned Parenthood, au încercat în mod insistent să provoace panică, susținând că sunt puse în joc „drepturile” femeilor. Iar prin „drepturile femeilor” ei se referă la avortul la cerere.

Amy Coney Barrett crede în „valoarea vieții umane de la concepție până la moartea naturală”.

Barrett a fost nominalizată de președintele Donald Trump pentru a ocupa locul judecătoarei Ruth Bader Ginsburg, un idol al activiștilor pro-avort, care a murit în septembrie. Dacă va fi confirmată de Senatul SUA, Amy Barrett ar consolida o puternică majoritate conservatoare de 6-3 la Curtea Supremă a SUA.

Susținătorii pro-viață speră că acest lucru se va înfăptui, iar activiștii pro-avort se tem că Amy Barrett ar putea lua în considerare desființarea deciziei Roe v. Wade și ar ajuta la restabilirea drepturilor pentru bebelușii nenăscuți.

Harris, candidata la funcția de vicepreședinte al SUA din partea Partidului Democrat, a descris Curtea Supremă ca un „refugiu” pentru cei mai vulnerabili și i-a numit pe republicani drept dușmanii poporului american, pentru simplul fapt că aceștia consideră greșit să ucizi bebelușii nenăscuți.

Harris l-a criticat pe Trump pentru că a ales o femeie care să „anuleze moștenirea” lui Ruth Ginsburg care a fost o susținătoare aprigă a avortului la cerere. Harris a afirmat că „prioritățile republicanilor nu sunt prioritățile poporului american”.

Booker a mers și mai departe, susținând că activiștii pro-viață încearcă să „controleze și să discrimineze femeile” prin adoptarea de legi și alegerea judecătorilor care militează pentru protejarea drepturilor copiilor nenăscuți.

Ulterior acestor afirmații, Planned Parenthood a postat pe Twitter:  „Mulțumesc, @SenBooker pentru că ai semnalat pericolul vizibil ce ar urma desființării deciziei Roe v Wade. Ai absolută dreptate. Accesul la avort este în joc”.

Sondajele arată că americanii susțin numirea lui Amy Barrett în funcția de judecător la Curtea Supremă a SUA cu o diferență de cel puțin 10% și că puțini americani susțin agenda radicală pro-avort a Partidului Democrat. Sondajele arată în mod constant că majoritatea americanilor vor ca bebelușii nenăscuți să fie protejați măcar în unele circumstanțe.

Liderii pro-viață speră că Amy Barrett va contribui la restabilirea drepturilor omului pentru bebelușii nenăscuți și va permite statelor să înceapă din nou să le protejeze.

www.stiripentruviata.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.