După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere, părăsim platforma Blogger şi:

Suntem în construcţia unui site profesional, adaptat cerinţelor tehnologiei moderne

Angajăm redactori şi corespondenţi regionali şi din diaspora română

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

Pentru orice sugestie privind site-ul NewsNet Creştin, precum şi pentru angajare sau parteneriat, vă rugăm să ne scrieţi pe adresa de e-mail newsnetcrestin@gmail.com . Doamne-ajută!


Aici este locul unde îţi poţi promova eficient evenimentul. Scrie-ne pe adresa de e-mail newsnetcrestin@gmail.com!

vineri, 16 octombrie 2020

„Mama” și „Tata” reprezintă o „rană” pentru familiile „Homo-parentale” și vor fi eliminați

 

Elisabeth Moreno, ministrul francez însărcinat cu Egalitatea între Bărbați și Femei (!) vrea să „deconstruiască stereotipele tenace” printr-un „program național de acțiuni pro-egalitate”.

În timp ce Franța este băgată din nou în carantină, cu Parisul și alte opt metropole având interdicții de a circula pe stradă după ora 21, regimul Macron nu încetează să lucreze și la propășirea spirituală a nației.

Astfel, se pregătește scoaterea din documentele administrative oficiale a cuvintelor „Mamă” și „Tată”, deoarece se consideră că ar leza sentimentele unora dintre francezi.

Miercuri, 14 octombrie, ministrul însărcinat cu Egalitatea între Bărbați și Femei, Elisabeth Moreno (foto), a dezvăluit principalele măsuri din noul său plan de acțiuni pentru egalitatea în drepturi, împotriva urii și a discriminării anti-LGBT pentru perioada 2020-2023.

Ea a promis mai cu seamă să continue adaptarea formularelor administrative pentru a include mai bine familiile homo-parentale, punând în discuție termenii „mamă” și „tată”, scrie Le Figaro.

Moreno consideră că prin astfel de măsuri de îmbunătățește viața cotidiană a persoanelor LGBT, iar ameliorarea vieții acestora reprezintă pilonul principal al planului elaborat și aplicat de DILCRAH (Delegația interministerială de luptă împotriva rasismului, antisemitismului și urii anti-LGBT).

„O familie homo-parentală care trebuie să completeze un document administrativ care nu menționează decât două categorii – «mamă» și «tată» – reprezintă o rană pentru părinți și pentru copilul care își vede negată identitatea familiei sale”, a spus ministrul.

Prin urmare, ambițioasa femeie s-a angajat să schimbe această stare de lucruri în viitor, pentru a „participa la deconstruirea stereotipelor tenace” și a „face din persoanele lesbiene, gay, bi și trans cetățene și cetățeni cu drepturi depline”.

Cum era de așteptat, planul nu putea ocoli Scoala și Educația, a avertizat Moreno.

Lupta împotriva homofobiei și transfobiei este deja înscrisă în programele școlare, dar acest lucru nu este considerat suficient, deoarece Elisabeth Moreno dorește să facă „în așa fel încât acest învățământ să fie efectiv” și să „amplifice formarea dată echipelor pedagogice și educative”.

În consecintăță, va fi creat site-ul „A educa împotriva LGBT-fobiei” după modelul celui „împotriva rasismului și antisemitismului”, pentru a „da profesorilor armele de luptă împotriva homofobiei și transfobiei”.

De asemenea, guvernul va încuraja achiziționarea de către documentariștii instituțiilor sale de cărți pentru tineret care să prezinte „diversitatea orientărilor sexuale, a identităților de gen și a familiilor”.

Peste toate, va fi creat un „observator al urii anti-LGBT+” în fiecare instituție de învățământ.

www.evz.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.