După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere, părăsim platforma Blogger şi:

Suntem în construcţia unui site profesional, adaptat cerinţelor tehnologiei moderne

Angajăm redactori şi corespondenţi regionali şi din diaspora română

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

Pentru orice sugestie privind site-ul NewsNet Creştin, precum şi pentru angajare sau parteneriat, vă rugăm să ne scrieţi pe adresa de e-mail newsnetcrestin@gmail.com . Doamne-ajută!


Aici este locul unde îţi poţi promova eficient evenimentul. Scrie-ne pe adresa de e-mail newsnetcrestin@gmail.com!

sâmbătă, 17 octombrie 2020

✉ Scrisoare misionară: Liviu şi Amalia Acatrinei, Peru: Pornim la drum!

 

Dragii noștri,

În câteva ore, cu ajutorul Domnului, vom întreprinde călătoria noastră de reîntoarcere în junglă. Cele 2 săptămâni “programate” de ședere în Lima s-au dovedit a fi aproape 2 luni, așa că abia așteptăm să ajungem în Atalaya, pe meleagurile noastre.

Datorită marii îndurări a Domnului nostru, Amalia s-a recuperat bine după operație, și destul de repede, comparativ cu alte dăți, ceea ce ne face să privim încrezători la drumul lung de 2 zile ce ne stă înainte. A primit undă verde din partea doctoriței să călătorească, însă nu putem să nu vă solicităm să vă rugați pentru ea ca totul sa decurgă bine până la capăt. Din pricina zdruncinăturilor, dupa spusele doctoriței, s-ar putea să se inflameze operația și sa aibă ceva dureri, însă nu e pericol să se desprindă sau sa apară alte complicații. Ne dorim ca mâna bună a Domnului să fie peste noi și să ne dea o călătorie liniștită, nouă, copiilor noștri și întregului convoi.

Vom urca până la 5000 de metri, vom merge prin serpentine și copiilor, de obicei, le e rău în mașină. Pe lângă Zsolti și Estera va mai fi și familia Tello (Oscar, Aura și copiii) și Tonia, colegii noștri din Segadores care ne vor însoți pe o perioadă de timp la baza de misiune din Atalaya. Rugați-vă Domnului ca să nu le fie rău de mașină și de înălțime copiilor (nici adulților) și să ne păzească pe drum de orice rău. De asemenea, să ne dea vreme bună, fără ploi, ca să nu ne afundăm în noroaiele de junglă.

Mulțumim pentru rugăciunile înălțate pentru noi în toată această perioadă. Dumnezeu a făcut lucruri mari pentru noi și voi sunteți parte a rugăciunilor ascultate. El să vă copleșească cu harul Său și Duhul lui cel Bun să vă calauzească pe cale.

Cu prețuire,
Liviu si Amalia Acatrinei

“Când lucrăm, noi lucrăm. Când ne rugăm, Dumnezeu lucrează.” (Hudson Taylor)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.