După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 17 octombrie 2020

Motiv special de rugăciune – Familia Rai, India

 

Dragii noștri,

Vă scriem din nou, de data aceasta cu un motiv special de rugăciune!

Vă rugăm să vă rugați pentru noi, deoarece în ultima săptămână a lunii octombrie va trebui să călătorim la New Delhi la ambasadă pentru reînnoirea pașaportului meu.

Vă rugăm să vă rugați pentru proteția Domnului peste noi în această călătorie lungă, mai ales acum în timp ce coronavirusul se răspândește în India așa de mult. De asemenea, vă rugăm să vă rugați pentru banii necesari acestei călătorii și pentru taxele de reînnoire a pașaportului și trimiterea prin curier.

Vă mulțumim că vă veți ruga pentru noi! Domnul să ne țină pe toți sub ocrotirea Lui și să ne ajute să fim o binecuvântare oriunde suntem!

Cu dragoste în Domnul,
Gabriela, Raja și Baruch Rai

Pentru cei ce doriți să ajutați lucrarea din India, o puteți face prin aceste conturi deschise la Banca Transilvania, Brașov, pe numele Țepes Gabriela Lidia:

Cont RON: RO53BTRLRONCRT0398497401
Cont EURO: RO03BTRLEURCRT0398497401

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.