După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 3 octombrie 2020

Scrisoare de rugăciune – West Bengal, India 🔴 Scopurile suferinței creștine

 

Suferința creștină, suferința credinței în Domnul Isus, este o suferință înțeleaptă și roditoare.

În primul rând, suferința credinței în Domnul Isus acceptă disciplina luptei spirituale la care intră toți cei ce Îl acceptă pe Domnul Isus ca Stăpân al vieții lor. Ei au de luptat împotriva armatei Diavolului. Dar puterea lui Dumnezeu este de partea lor dacă acționează in credință ca să placă Celui ce i-a înrolat în sfântul Lui război (v.3-4).

În al doilea rând, copiii lui Dumnezeu vor să fie roditori pentru Dumnezeu și de aceea sunt gata să pună pe umeri jugul trudei pe ocorul Evangheliei din viața lor. Roade bune sunt rezultatul unei munci susținute și înțelepte (v.6).

În al treilea rând, dacă viața veșnică este un dar pentru toți credincioșii, răsplățile și cununile vor fi distribuite în conformitate cu eforturile personale. Dumnezeu ne face cunoscut pe ce bază vor fi răsplățile și cei care le doresc fac totul ca să le aibă chiar dacă înseamnă efort și suferință (v.5).

În al patrulea rând, copiii lui Dumnezeu au învățat valoarea Cuvântului lui Dumnezeu. Acesta este puterea lui Dumnezeu pentru mântuirea celor care cred. Este o putere de înviere și înălțare. De aceea Satan v-a încerca să lovească și să lege pe toți cei ce vestesc Evanghelia. Dar unii dintre copiii lui Dumnezeu sunt gata să platească tot prețul livrării Cuvantul lui Dumnezeu destinatarilor lui (v.9).

Pentru mântuirea celor aleși de Dumnezeu, El l-a dat pe Singurul Său Fiu. Și noi a trebui să fim gata să suferim orice pentru mântuirea altora (v.10).

Vă invit să îi mulțumim lui Dumnezeu împreună pentru următoarele lucruri:

1. Am mai înaintat cu un capitol în studiul Evangheliei după Ioan.

2. Am pregătit din nou mesaje biblice audio.

3. Lucrarea frumoasă din triburile adibashi:

a) Botezurile din Barohati.
b) Botezuri în Randamali.
c) Nunta în Randamali.
d) Înmormântare în Randamali.

4. Cumnatul meu Udeep s-a reîntors în sat.

5. Fratele Atzinto s-a mutat împreună cu familia lui din Talma la casa soacrei lui din Jalpaiguri.

6. Am înaintat cu pregătirile turnării plafonului celei de-a doua clădiri.

Rugați-vă și pentru următoarele lucruri:

1. Trebuie să predic la adunarea de tineret a bisericii Harvest din Raigaon duminica aceasta.

2. Situația locuinței lui Atzinto în Jalpaiguri. Din pricina părăsirii acestei case pentru câțiva ani, toaleta este distrusă. De aceea, Atzinto a fost nevoie să închirieze o altă cameră în apropiere care are și toaletă. Pentru Atzinto casa soacrei lui a ajuns neîncăpătoare pentru că el a devenit tatăl a doi copii.

3. Rugați-vă pentru vindecarea cumnatului meu Udeep. El s-a reîntors lunea trecută în sat, bolnav. Pentru că este o boală molipsitoare de piele, familia l-a găzduit în casa cumnatului meu Amar Deep Rai. Rugați-vă pentru o vindecare rapidă, căci el ar urma să se logodească pe 28 septembrie.

4. Rugați-vă pentru vindecarea noului născut a lui Moloy din Talma.

5. Rugați-vă pentru vindecarea soțului Sompei din Jalpaiguri.

6. Sora Sumitra este însărcinată. Sora Sumitra a fost în grija noastră pentru ceva timp. Acum este cu familia dânsei.

7. Soția lui Mithun, Mou, este și ea însărcinată. Ea ar trebui să nască luna aceasta. Rugați-vă ca Mithun și Mou să se reîntoarcă la Domnul Isus.

Tată, ajută-mă să sufăr numai pentru Tine și pentru mântuirea celor din jurul meu. În Numele Domnului Isus. Amin.

Daniel

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.