După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 3 octombrie 2020

Scrisoare de informare – Familia Bagdas, India

 

Pace dragi frați și surori,

Vă mulțumim mult de rugăciuni și sprijin atât în ce privește familia noastră, cât și în ce privește lucrarea de aici din India. Vă scriem o scurtă informare pentru a continua să ne prijiniți în rugăciune.

Dupa cum vă scriam într-una din scrisorile noastre, în luna septembrie am plănuit o instruire pentru învățătorii de școală duminicală pentru 3 zile în Otlabari.  S-a amânat exact cu o zi înainte. Păstorul Basant cu care colaborăm ne-a sunat să ne spună că trebuie să amânăm, deoarece tocmai au murit 2 persoane bolnave de Covid, chiar lângă clădirea unde ar fi trebuit să ținem instruirea.

Pe deasupra, plouă în continuu, iar în jurul centrului de instruire apa este până aproape de genunchi. Noi nu am renunțat, și dacă Domnul va deschide o ușă, dorim să oferim această instruire la începutul lui octombrie, mai ales că am cumpărat deja materiele, care să le dăruim învățătorilor de școală duminicală.  În plus, am oferit  instruire pentru 15 persoane, însă am acceptat 20 și a trebuit să refuzăm încă alte 7 persoane, din păcate, dar dacă Domnul ne mai dă resurse, sperăm să acceptăm și aceste suflete, pentru că unii din ei s-au întristat foarte tare că nu au primit loc la instruire. Așadar, va rugăm să vă rugați împreună cu noi pentru ca această instruire să aibă loc și să fie o binecuvântare.

Uday, în schimb, va merge la fratele Amiturau despre care sperăm că vă mai amintiți. Într-una din scrisorile noastre vă spuneam situația acestui tânăr care lucrează în mijlocul copiilor și care nu are nici casă și nici părinți. Doarme acolo unde ține școala duminicală, o cămăruță oferită de hinduși care nu are acoperiș și nici ferestre. Vă mai spuneam atunci că și-a făcut o colibă în care nu a putut să doarmă, fiind direct pe pământul rece, plus există posibilitatea să vină șerpii. Cu ceva timp în urmă am primit o donație de 600 RON în scopul construirii casei acestui tânăr. Așadar Uday va merge și va ajuta la începerea fundației. Mulțumim în Numele Domnului pentru frații care au dăruit, vă rugăm să continuați să vă rugați  și pentru această cauză.

Motive de  mulțumire:

1. Domnul ne păzește de boli și ne ține sănătoși.
2. Mulțumim Domnului pentru familia care a dăruit pentru construirea casei lui Amiturau.

Motive de rugăciune:

1. Să facă Domnul posibil să ținem instruirea și să fie o inspirație și o binecuvantare pentru participanți.
2. Să putem să ajutăm la construirea casei lui Amiturau.

În final, Domnul să vă țină sănătoși, departe de boli fizice și spirituale!

Vă imbrațișăm cu drag,
Uday și Silvia Bagdas

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.