După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 19 octombrie 2020

Peter Costea 🔴 Surogatul comercial: Copil cumpărat cu $100.000

Surogatul comercial este unul dintre păcatele sociale care exemplifică decăderea morală a zilelor noastre. Denotă și cât de josnică a ajuns societatea începutului de Mileniu III care se crede mai morală, integră și civilizată ca toate cele de dinaintea ei.
Surogatul dovedește că nu suntem nici pe departe mai civilizați ci, dimpotrivă, mai depravați. Statul secular ignoră practica aceasta murdară care transformă copiii nenăscuți în marfă care se cumpără și se vinde. Copiii care rezultă din surogat se vând cu miile pe tot globul, în fiecare an.
Surogatul comercial este o formă de sclavie modernă. În ultimele luni presa occidentală a scris pe larg privind surogatul comercial în Ucraina și Rusia unde sute de copii au fost născuți pe perioada pandemiei fără ca bărbații ori familiile occidentale care i-au comandat să poată ajunge în Ucraina ori Rusia să-și "ridice marfa".
Strigătoare la cer este știrea parvenită săptămâna trecută din Marea Britanie, conform căreia un bărbat a plătit o femeie să-i facă un copil la prețul de 100.000 de dolari. Știrea însă este mult mai complexă. Ea denotă nu doar imoralitatea surogatului comercial, dar ți imoralitatea persoanelor implicate în acest trafic imoral.
Bărbatul care a comandat copilul trăiește cu un bărbat tânăr care fusese căsătorit cu fata bărbatului care a făcut comanda. O mai mare confuzie valorica ca aceasta este greu de conceput.
Dar, odată înfiripată în mințile oamenilor, autonomia personală și confuzia valorică duc repede la consecințe din cele mai imorale și bizare. De fapt, sunt atât de bizare, încât te lasă fără cuvinte.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.