După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 24 octombrie 2020

Deputatul USR Iulian Bulai jubilează la aflarea vestei că Papa Francisc susţine căsătoriile sodomiţilor

Click pe imagine!

 Este motiv de sarbatoare la USR Neamt, dupa ce potrivit presei internationale, Papa Francisc ar fi anuntat ca sustine parteneriatele civile (căsătorii) între homosexuali.

Deputatul USR de Neamt, Iulian Bulai jubileaza si scrie pe contul lui de facebook ca a ramas fara cuvinte, dand de inteles ca vestea îl bucura nespus. 
Wow. Nu am cuvinte.
Papa Francisc scrie istorie. Respectele mele, dragă papa Francisc! PS: așteptăm confirmări din mai multe surse pentru această stire. Biziday&Digi și-au asumat stirea”, scrie useristul Bulai.

Deputatul de confesiune catolica, originar din comuna Tamaseni din judetul Neamt, spunea la Craciunul 2019, ca Iisus Cristos ‘‘provine dintr-o familie foarte ciudata”, ca Fecioara Maria era ”o mama surogat”, iar tatal a acceptat sa recunoasca un copil la a cărui concepere nu a contribuit deloc. ”Un copil. Sărac și provenit dintr-o familie foarte ciudată. Un tată trecut de prima tinerețe și o mamă adolescentă. Apărut în lume fără ca părinții lui să fi făcut dragoste. Cu o mamă surogat și un tată care acceptă paternitatea fără să fi contribuit la ea. Refuzat de comunitate. Născut fără ca părinții să fi fost căsătoriți, doar logodiți…, spunea Iulian Bulai, luând in derâdere Minunea Nasterii lui Cristos, fiind acuzat la vremea respectiva inclusiv de preoti catolici, ca a comis o blasfemie.

Daca va reusi sa obtina inca un mandat de deputat USR de Neamt la alegerile din decembrie, Bulai va jura cu mana pe Biblie in Parlament, ca va apara valorile poporului român, popor crestin ortodox in majoritate covarsitoare.

USR este partidul care s-a opus cu vehementa ”Referendumului pentru familie”, prin care in Romania s-ar fi consfintit prin Constitutie ca familia este formata dintr-un barbat si o femeie.

Ionut CORFU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.