După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 28 decembrie 2019

Ce declară Vasile Bănescu despre postarea deputatului USR Iulian Bulai despre nașterea lui Iisus Hristos. Care a fost de fapt miza postării

Vasile Bănescu, Purtătorul de cuvânt al Bisericii Ortodoxe Române, a reacționat la afirmațiile deputatului USR Iulian Bulai referitoare la semnificația marelui praznic al Nașterii lui Iisus Hristos. Antena3.ro relatează declarația sa:
„Patriarhia Română nu comentează declarații al căror grad de penibilitate este întrecut doar de acela al obrăzniciei provenite din incultura și ideologizarea dezonorante ale celor care le fac. A profera o blasfemie în preajma sărbătorii Crăciunului într-o țară eminamente creștină spune totul despre autorul ei.”

Deputatul Iulian Bulai este un susținător fanatic al adopțiilor internaționale

Postarea de Crăciun a lui Bulai a avut o altă miză: promovarea adopției. Dar deputatul Bulai este un susținător fanatic al adopțiilor internaționale. Proiectul lui de înlesnire a mecansimului de adopție din România s-a împotmolit din cauză că inițiativa legislativă a deputatului propunea reluarea adopțiilor internaționale, punct care pentru Bulai a fost nenegociabil.
„În urma anunțului deputatului Iulian Bulai că propunerea pentru o nouă lege a adopției include reluarea adopțiilor internaționale, acest element a stârnit vechile controverse. Pentru că introducerea lor ar duce la exact aceleași probleme pentru care ele au fost sistate!”, scria cititorul Florin Lucescu într-o opinie publicată de Stiripentruviata.ro în noiembrie 2017.
Adopțiile internaționale au fost oprite în urma a două rapoarte care au constatat același lucru, la 4 ani distanță unul de altul. În raportul UNICEF din 1997, se arăta că adopțiile internaționale nu se fac în interesul copiilor, ci în interesul unor interese materiale. În raportului devastator al baronesei Emma Nicholson din 2001, se arăta că România „violează sistematic Convenția ONU privind drepturile copiilor”.
În 2006, în urma unor presiuni internaționale, Autoritatea Națională pentru Protecția Drepturilor Copilului a dat o declarație în care „face apel către toți cei care doresc să sprijine reforma din domeniul protecției copilului să acționeze în sensul interesului superior al copiilor români și nu să susțină reluarea exportului de carne vie.” Tot atunci, ANPDC a anunțat că nu știe nimic despre 1.150 de copii adoptați în străinătate după 1997.

Adopții internaționale = Adopții homosexuale

Cititorul nostru ne atenționa în opinia trimisă acum doi ani că deputatul Bulai a fost consiliat în problema adopțiilor internaționale de Vișinel Bălan, susținător activ al „căsătoriei homosexuale”. Să nu uităm că adopțiile internaționale ar însemna implicit furnizarea de copii români cuplurilor homosexuale din Occident.

Nu există un mecanism de supraveghere a adopțiilor internaționale

În plus, la ora actuală nu există un mecanism internațional credibil de supraveghere a adopțiilor internaționale, iar cazul copiilor Smicală, ținuți cu forța în sistemul de protecția copilului, ca și cel al copiilor lui Florin Barbu, adoptați de un cuplu de homosexuali britanici, au demonstrat impotența statului român de a-și apăra copii.
anchetă Reuters din 2013 arăta că americanii care „se plictisesc” de copiii adoptați din alte țări îi trimit înapoi sau „îi oferă pe Internet” oricăror doritori. Ancheta a determinat reprezentanții Departamentului de Stat SUA (ministerul american de externe) să recunoască faptul că ei nu urmăresc parcursul copiilor adoptați din alte țări odată ce aceștia intră în SUA și că practic nu există niciun mecanism de supraveghere al adopțiilor internaționale care se fac în SUA. Acesta vine în conflict cu afirmațiile fostei șefe a adopțiilor din România, care spunea în cazul adopției forțate a Sorinei Lucan din Baia de Aramă că agenția pe care o reprezenta avea omologi în SUA care puteau ajuta la urmărirea evoluției Sorina în familia de adopție.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.