După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 28 decembrie 2019

Alexandru Ghiurutan 🔴 Oare acest domn, Iulian Bulai, reprezintă cu adevărat alegătorii săi?

Politrucii se pricep la toate și mai nou se dau drept teologi veniți pe pământ ca să ne "lumineze" și să ne învețe doctrina stângisto-egalitaristo -marxistă sau, cum le place lor să spună, veniți pe pământ să "SALVEZE ROMÂNIA".
Dar voi cei din USSR++ v-ați salvat pe voi înșivă înainte de a salva România?

Veniți pe un val de manipulare și delir ideologic, "tinerele speranțe", fără de care nu știu cum ne-am fi descurcat, se pricep la toate, dar mai ales la teologie și probleme legate de familie și credință!
După ce probabil și-au amanetat casele cu tot cu familii pentru a plătii propaganda și manipularea din timpul Referendumului pentru Căsătorie, unde au plătit în fiecare județ al țării armate de postaci ce distribuiau de mama focului FAKE news-uri, filmele cu copii și arderi pe rug Papaya style, nenumăratele "vedete" și "modele incontestabile" ale societății scoase de la vaselină de către Mozaiq pentru a ne explica foarte grijuliu cum să stăm acasă și să nu cădem în capcană, s-au găsit marii ideologi să ne explice cum stă treaba de fapt cu Crăciunul.

Nu a trecut mult de când o anume Oana Bogdan, stindard al + la acea vreme, ne spunea că familiile și proprietatea privată trebuie desființate și în locul lor să "jucăm" cu toții hora internaționalei socialiste în "grupuri", "comitete" și "comiții" conjugale.
Curios lucru, nu credeți?

O altă speranță măreață a progresismului românesc, marele Caramitru Jr., eroul facebook, ne învăța acum puțin timp despre marea conspirație mondială a creștinilor care pun în ascuns toată istoria lumii la cale și care sunt vinovați probabil și de faptul că el e uneori plictisit și nervos că nu are cu cine să povestească.

O altă doamnă, ministru pe probleme de muncă șifamilie din câte am înțeles, este foarte preocupată de familiile și copiii României. Atât de preocupată încât nu ratează niciun pride lgbtqijklmn... unde are grijă să-și facă poze cu fiecare participant "activ" și să adreseze mesaje bombastice de susținere.
Voi vi-l imaginați pe Ion I.C. Brătianu sau pe Iuliu Maniu participând la așa ceva? Eu nu.
E treabă multă la minister, știți voi...
Concluzionând, dânsa a ajutat foarte multe familii din această poziție, atât de multe încât mă miră că suntem în pragul unui colaps de natalitate fără precedent la noi în țară și că pe masa unor centre de interese se pune problema importului masiv de imigranți din țări subdezvoltate pentru a acoperi necesarul forței de muncă.

Exemplele de acest gen sunt norma salvatorilor de serviciu, dar desigur, cine suntem noi să contestăm atotînțelepciunea elitelor luminate, nu?

P.S. 1) Am postat inițial o poză cu mesajul respectivului, însă este de-a dreptul grețos și oripilant!
P.S. 2) Prefer o poză cu Leon Trotsky în locul mesajului!

(Alexandru Ghiurutan)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.