După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 24 octombrie 2020

Record de candidați LGBT la alegerile pentru Congresul SUA

 America e țara tuturor posibilităților și asta o include și pe aceea de a avea o majoritate LGBT în Congres (Parlament)! Cum?! Așa bine, nu vă mirați, amintiți-vă că discutăm despre tărâmul în care orice, dar absolut orice este posibil. La alegerile din acest an, comunitatea LGBT trimite spre votul populației 574 de candidați homosexuali, lesbiene sau transgender, arată datele oficiale ale Victory Fund, o organizație non-profit care luptă pentru drepturile minorităților sexuale.

Și, la cum se prezintă lucrurile, de ce n-ar fi primul Congres din istoria Americii condus de homosexuali? Ar fi chiar atât de bizar? Nicidecum, susține comunitatea LGBT… și nu numai ea; în fond, dacă a ajuns să aibă atât de mulți candidați pentru Senat și Camera Reprezentanților, e clar că homosexualii, lesbienele și transgenderii se bucură de un sprijin ridicat în rândul cetățenilor cu drept de vot.

De curând, ONG-ul Victory Fund a dat publicității un raport devastator, în care arată că la alegerile din 3 noiembrie cel puţin 574 de candidaţi s-au declarat adepți ai comunității LGBT! În cifre, vorbim despre mai mult cu o treime decât numărul de persoane care au candidat la alegerile precedente, din 2018.

„Persoane LGBT candidează pentru funcţii într-un număr de neconceput acum 10 ani, iar impactul va fi enorm dacă această tendinţă continuă”, afirmă cu bucurie și speranță Annise Parker, director al Victory Fund. „Fiecare candidat LGBT mai schimbă un pic din concepţiile greşite despre comunitatea noastră, iar împreună aceşti candidaţi vor transforma cultura şi politica din America”, conchide Parker.

Americanii, de acord cu extinderea drepturilor comunității LGBT

Așadar, în 2020 avem un număr fără precedent de candidaţi LGBT, ceea ce arată susţinerea tot mai mare de care persoanele din această comunitate se bucură în America. Public Religion Research Institute prezintă o comparație interesantă: suportul din partea cetățenilor americani pentru căsătoriile homosexuale, văzute ca fiind sinonime cu susţinerea drepturilor comunotății LGBT, a crescut de la 36% în 2007 la 62% în 2020!

„Câştigarea alegerilor de către candidaţii LGBT este importantă pentru că va creşte vizibilitatea persoanelor LGBT în funcţii politice şi va transmite un mesaj clar că ei pot candida şi pot fi aleşi”, spune Gabriele Magni, profesor de de ştiinţe politice la Loyola Marymount University.

Vedete politice din comunitatea LGBT

Printre cele mai cunoscute persoane cu orientare LGBT îl regăsim şi pe Pete Buttigieg, fost primar al oraşului South Bend, din statul Indiana. Politicianul a devenit celebru imediat ce și-a anunțat candidatura la nominalizarea din partea Partidului Democrat pentru preşedinţia americană. Ulterior, homosexualul Pete Buttigieg s-a retras în favoarea lui Joe Biden, dar chiar și așa popularitatea lui a crescut enorm.

Alţi politicieni de marcă din SUA cu orientare LGBT sunt Lori Lightfoot, primarul oraşului Chicago, al treilea oraş ca mărime din America, şi Sharice Davids, membră a Camerei Reprezentanţilor.

Dacă Alabama este singurul stat fără niciun candidat LGBT, California, Texas şi Florida au cel mai mare număr de aspiranți ai acestei comunități la Congres.

www.national.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.