După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 30 octombrie 2020

Biserica Penticostală Betel din Tortona își suspendă toate activitățile...

 Iubiți frați și surori, va anunțăm că începând de astazi, Biserica Penticostală Betel din Tortona își suspendă toate activitățile. Durata suspendării va fi de 15 zile.

Având în vedere faptul că mai multe familii au avut simptome, febră și dureri în corp, și cam toti le-au avut în aceeași perioadă, am considerat ca este mai bine să suspendăm temporar slujbele.
Avem o imensă responsabilitate față de membrii Bisericii Domnului. Deaceea, în primul rând cu gândul la toți aceia care se pot îmbolnăvi pe viitor iar starea sănătății lor se poate agrava, am hotărât să izolăm Biserica, să urmărim atenți modul cum se va desfășura situația actuală și să îi îndemnăm să urmeze cu strictețe regulile medicale.
Avem, dealtfel, si o responsabilitate față de autorități. Suntem conștienți de revoluțiile care au loc în stradă în toată lumea, chiar și aici în Italia. Sunt mulți oameni care se revoltă și protestează in stradă împotriva noilor reglementări ale guvernului.
Biserica Betel e conștientă de aceste mișcări de stradă, însă departe de gândirea de acolo, noi vrem să respectăm reglementările impuse de Guvern, dând dovadă de supunere, asa cum Biblia ne cere s-o facem.
Este cu siguranță o decizie grea! Suntem conștienți de faptul că o astfel de decizie va fi interpretată ca un act de lașitate sau de necredință. Tot ce contează acum pentru noi este să luăm deciziile cele mai bune, iar deciziile cele mai bune sunt mereu acelea care pun viața și siguranța oamenilor, pe primul loc!
Susțineți Biserica Betel din Tortona în rugăciune!
Cu dragoste în Hristos!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.