După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 7 august 2020

Polonia își apără tradiția: Profanatori LGBT ai unei statui a lui Hristos, puși sub acuzare

 Dosarul de urmărire penală vizează trei militanți care au plasat steagul minorităților sexuale pe trei monumente din Varșovia, mâzgălindu-le cu însemne anarhiste.

Trei persoane, două femei și un bărbat, au fost inculpate și vor fi deferite justiției pentru „ofensă adusă sentimentelor religioase”, relatează France Info

Cu o săptămână în urmă, cei trei militanți LGBT au pus în mâinile unei statui a lui Iisus Hristos din Varșovia steagul cu culorile mișcării lor, iar pe capul Mântuitorului au pus o bandană similară.

Cei trei mai aveau în „palmares” acoperirea altor două simboluri ale capitalei poloneze, statuia lui Copernic și Sirena din Varșovia, cu același steag LGBT precum și cu însemne anarhiste.

Militanții au fost puși sub acuzare pentru „profanarea de monumente”, a comunicat poliția. „Am declanșat urmărirea penală nu pentru că cineva a agățat un steag, ci pentru că, fâcând aceasta, a ofensat sentimentele religioase și a profanat mai ales monumentul lui Hristos”, a declarat un purtător de cuvânt al poliției din Varșovia.

Într-o țară unde abia o treime dintre persoane se declară de acord cu căsătoriile între persoane de același sex, gruparea militantă LGBT aflată la originea gesturilor provocatoare a dat publicității un manifest cu titlul „Stop Bzdurom”, ceea ce în românește înseamă „Opriți idioțiile”.

Manifestul face apel pentru ca simpatizanții săi să pornească la un „asalt al curcubeului”. „Este un atac! Am decis să acționăm”, proclamă ei, deplângând faptul că mulți homosexuali „se tem” să se țină de mână pe stradă și că, peste tot în public, sunt „semne homofobe”.

Trebuie încă o dată precizat că steagul LGBT nu reprezintă curcubeul, conținând doar șase din cele șapte culori spectrale ale luminii. Este, dacă vreți, un curcubeu ciopărțit.

Precizarea este importantă, dată fiind semnificația pe care curcubeul o are pentru creștini: semnul prin care, după Potopul în care i-a înecat pe păcătoși, Dumnezeu i-l arată lui Noe și urmașilor săi, ca semn de pace eternă între El și oameni.

În Polonia, de mai mulți ani se află la putere un guvern conservator autentic, catolic, prea puțin dispus să se încline în fața pretențiilor Bruxelles-ului, inclusiv în ceea ce privește așa-zisele drepturi LGBT.

Cu câteva săptămâni în urmă, președintele țării, Andrzej Duda, a câștigat un nou mandat, pledând pentru întărirea familiei și a sprijinului acordat acesteia de către stat și împotriva diseminării ideologiei LGBT în unitățile de învățământ și alte spații publice.

Învinsul său a fost primarul Varșoviei, Rafal Trzaskowski, care a militat deschis pentru acordarea de drepturi extinse minorităților sexuale.

www.evz.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.