După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 30 octombrie 2020

Joe Biden își anunță prioritatea începutului de mandat: Legea pentru drepturile LGBT, promulgată în primele 100 de zile la Casa Albă!

 

Candidatul democrat la Casa Albă, Joe Biden, promite să promulge legea pentru drepturile comunității LGBT în primele 100 de zile de mandat! Este asta o prioritate a sa? Da, răspunde rivalul lui Donald Trump, decis să nu rateze voturile minorităților sexuale din America.

Într-un interviu acordat Philadelphia Gay News, revistă locală editată pentru comunitatea LGBT, Joe Biden le-a făcut o mare promisiune homosexualilor din SUA.

Printre altele, candidatul democrat susține că va face o prioritate din adoptarea aşa-zisei Legi a Egalităţii (Equality Act) privind drepturile comunităţii LGBT. Și când spune prioritate, Joe Biden are în vedere să dea Equality Act în primele 100 de zile de mandat!

Joe Biden a susținut în interviu că este un apărător puternic al drepturilor persoanelor LGBT. În acest sens, el a ținut să reamintească faptul că încă de când era vicepreşedinte în timpul lui Barack Obama (2009-2017) s-a angajat să promoveze drepturile acestei comunităţi pe plan internaţional, punând egalitatea lor în centrul diplomaţiei SUA. Mulți se întreabă cum de legea pentru drepturile LGBT poate fi o prioritate având în vedere urgenţa pandemiei de coronavirus şi o întreagă serie de alte acte administrative şi măsuri care își așteaptă rândul.

„Voi face din adoptarea Legii Egalităţii o prioritate de vârf în primele mele 100 de zile, prioritate căreia Donald Trump i se opune”, a subliniat Joe Biden în interviul acordat publicaţiei Philadelphia Gay News. Într-adevăr, Donald Trump s-a opus Legii Egalităţii, afirmând că aceasta ar „submina drepturile parentale şi libertatea de conştiinţă” a celorlalți cetățeni. Totodată, în numele libertății religioase, el a limitat drepturile comunității LGBT.

Legea Egalităţii ar urma să-i protejeze pe cetăţenii americani de discriminare pe criterii de identitate sexuală şi de gen, prin amendarea Legii drepturilor civile din 1964, care a interzis discriminarea pe criterii de rasă, religie, sex şi origine naţională.

www.gandul.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.