După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 9 septembrie 2020

Scrisoare de informare – familia Bagdas, India

 

Dragi fraţi şi surori,

Harul Domnului se revarsă mai mult decât sperăm noi, dacă ne încredem în El, aşa că vă îndemn în dragostea Lui, să nu renunţăm la credinţă, căci în gloria de sus ne aşteaptă cununa vieţii. Vă mulţumim în Numele Domnului pentru toate rugăciunile pe care le înălţaţi pentru noi şi pentru susţinerea familiei noastre şi a lucrării de aici.

Proiectul Pâine şi peşte pentru 5000

Cu ajutorul Agenției Kairos şi a dărniciei fraţilor şi surorilor am reuşit să distribuim alimente pentru încă 300 de familii. Am putut să văd zâmbete şi bucurie pe chipurile acestor sărmani în timp ce le dăruiam pachetele de alimente. Tabăra de întrajutorare pe care am organizat-o cu ocazia aceasta s-a desfășurat pe parcursul a 4 zile, timp în care ne-am implicat în mai multe lucrări practice şi spirituale. Nu numai că am distribuit alimente, dar am şi gătit pentru bătrâni şi pentru oameni nevoiaşi. Am vizitat biserici şi i-am încurajat pe credincioşi să nu renunţe la a veni la casa Domnului. Mulți dintre ei, din diferite motive, renunță chiar şi la credința creştină, însă ne-am rugat pentru aceste comunităţi în mod specific.

O nouă lucrare

Suraj Maghi, unul dintre lucrătorii din Dooar, care a devenit membru în echipa noastră, tocmai a început o lucrare cu copiii. Zona se numește Nirpocha şi aici nu locuieşte nici un creștin. L-am ajutat şi eu în această lucrare la cântări, istorioara biblică, desen şi versete. Copiii sunt foarte entuziasmaţi şi vin regulat, însă învăţătorii pentru copii care lucrează aici nu prea sunt organizaţi, iar unul dintre motive este lipsa de materiale. Așadar, la sfârşitul lunii septembrie ne-am propus, cu ajutorul Domnului, să oferim o instruire de 3 zile pentru învăţătorii de copii. Apoi, ne-am propus să le punem la dispoziţie copiilor caiete, creioane, hârtie colorată şi mai ales istorioare biblice cu imagini şi versete tipărite pe planşe.

În echipă cu pastorul Suraj Maghi lucrează şi un frate tânăr, pe nume Amit Uraou, care şi-a  pierdut ambii părinţi pe când era mic, mama fusese bolnavă, iar tatal a murit într-un accident la râu. Amit a fost chiar bătut de oamenii din Nirpocha, deoarece aceştia se ceartă şi se bat foarte des. Domnul însă a deschis uşi în această zonă şi pastorul Suraj  Maghi împreună cu alți frați au vizitat această comunitate, s-au rugat pentru oamenii de aici, pentru cei bolnavi cu febră şi tuse, Domnul i-a atins şi au văzut puterea Numelui Domnului Isus şi astfel a început lucrarea cu copiii.

Tânărul Amit face lucrarea cu copiii într-un spațiu dăruit chiar de hinduşi. Spațiul unde se întâlnesc pentru lecţie nu are ferestre şi acoperiș. Amit nu are casa lui şi doarme acolo unde face şi lucrarea cu copiii. Și-a făcut o colibă, în apropiere, dar aici doarme direct pe pământul rece, în plus vin şi șerpi, pentru că e aproape de junglă şi nu poate să doarmă acolo. Cu toate greutățile, Domnul Își face lucrarea în mod minunat, de când au început lecțiile biblice pentru copii certurile şi bătăile din localitate s-au diminuat. Slavă Domnului! Așadar, să ne rugăm pentru acest tânăr şi pentru lucrarea pe care o face. Dorim ca în locul în care este coliba să construim o căsuţă care să aibă spaţiu şi pentru lucrarea cu copiii şi mai târziu să construim  şi o biserică.

În ce-l privește pe pastorul Suraj, el este un om dedicat lui Dumnezeu, cu dar de evanghelist, care face lucrare de pionierat şi inițiază părtăşii care mai târziu se transformă în biserici. În momentul de faţă se luptă cu terminarea  construcției unei biserici, pe care a început-o acum 3 ani, într-o altă localitate. Clădirea aceea este fără acoperiș şi are nevoie de 60 fâşii de tablă pentru a fi finalizată. Vă rugăm să vă rugaţi şi pentru această problemă.

Motive de mulțumire:

1. Că întreaga noastră familie este sănătoasă, Domnul ne poartă de grijă din toate punctele de vedere.
2. În Devipur s-au întors la Domnul 14 familii.
3. Pentru lucrarea frumoasă care a început în Nirpocha.

Motive de rugăciune:

1. Rugaţi-vă pentru familia noastră şi pentru o relaţie sănătoasă cu Domnul.
2. Rugaţi-vă pentru Amit şi situația lui cu locuinţa.
3. Rugaţi-vă pentru pastorul Suraj şi finalizarea construcţiei bisericii.
4. Rugaţi-vă pentru instruirea din septembrie pentru lucrătorii cu copiii.

Vă mulţumim pentru rugăciuni şi pentru susţinerea financiară! Domnul să vă răsplătească din plin!

Cu drag,
Uday, Silvia, Abigail şi Sophy

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.