După aproape 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu aproape 50 de milioane de vizualizări (49 681 326), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere, părăsim platforma Blogger şi:

Suntem în construcţia unui site profesional, adaptat cerinţelor tehnologiei moderne

Angajăm redactori şi corespondenţi regionali şi din diaspora română

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

Pentru orice sugestie privind site-ul NewsNet Creştin, precum şi pentru angajare sau parteneriat, vă rugăm să ne scrieţi pe adresa de e-mail newsnetcrestin@gmail.com . Doamne-ajută!

miercuri, 9 septembrie 2020

Pedofilii se transformă în „persoane atrase de minori”. YouTube, Twitter și Instagram le fac propagandă pentru că nu sunt „rasiști”

 

Cei mai cunoscuți pedofili din Marea Britanie folosesc site-uri precum YouTube, Twitter și Instagram pentru a rebrandui pedofilia drept o preferință sexuală inofensivă, relevă o anchetă The Mail on Sunday.

Sute de conturi sunt înființate în fiecare zi și se referă la potențiali, cât și la prolifici abuzatori de minori ca „MAP” – Persoane atrase de minori – pentru a scăpa de „stigmatul” atașat cuvântului pedofil. Utilizatorii anonimi și-au creat chiar și propriul steag curcubeu „MAP Pride” – unii susținând că ar trebui să fie sărbătoriți ca un grup de nișă alături de comunitatea LGBT.

Sloganurile din tabăra LGBT, cum ar fi „#MAPPride” și „#Mappositivity”, sunt văzute ca o încercare de a plasa pedofilia ca parte a mișcării mai ample a societății spre eliberarea sexuală.

Un cont pedofil @ SandMapMinorva – care a fost suspendat – a postat: „Atracția față de minori este naturală”. Profilurile utilizatorilor anonimi, care folosesc avatare ale unor persoaje de desene animate mai degrabă decât fotografii, listează adesea vârstele copiilor de care se simt cel mai mult atrași, în unele cazuri de până la „doi până la șapte ani”.

Otep Shamaya, un militant pentru drepturile homosexualilor, a declarat: „Sunt un grup diabolic de sub-oameni și nu vor găsi adăpost în comunitatea LGBTQ. Denunțăm total afirmațiile lor delirante”.

Propaganda deșănțată pro pedofilie se sprijină pe campaniei denumită „Schimb de Informații Pedofile” (PIE) din anii 1970 și 80, care a susținut mișcarea de eliberare a homosexualilor pentru a promova politici de abuzuri asupra copiilor, cum ar fi scăderea vârstei consimțământului la doar patru ani.

A fost desființată în 1984, dar The Mail on Sunday a aflat că fostul său președinte, Tom O’Carroll, cel mai cunoscut militant al pedofililor din Marea Britanie, continuă să folosească forumuri online pentru a argumenta legalizarea pedofiliei.

Într-un „interviu” pe care YouTube a refuzat să îl elimine, O’Carroll, în vârstă de 75 de ani, susține că o relație sexuală între un adult și un copil este la fel de naturală ca relația unei mame cu copilul ei.
O’Carroll a primit o pedeapsă de doi ani de închisoare pentru infracțiuni de pornografie infantilă în 2006 și s-a alăturat Partidului Laburist în 2015, dar a fost demis un an mai târziu pentru că reprezenta un „risc de salvgardare”.

Pe lângă YouTube, el a militat pe blogul său WordPress. și pentru legalizarea sexului cu copii.

În altă parte, pe YouTube apar imagini explicite cu videoclipuri destinate copiilor.

Sarah a fost îngrozită când a găsit accidental o parte din aceste imagini. „Nepotul meu, când avea cinci ani, urmărea un videoclip pe YouTube când personajele Disney au început să prizeze cocaină și să participe la o orgie”, a spus ea.

Descoperirile sunt cu atât mai îngrijorătoare cu cât mulți copii sunt încurajați de școli să folosească YouTube ca parte a educației acasă în timpul pandemiei.

În timp ce giganții rețelelor sociale elimină postări ale unor materiale pe motiv că sunt „rasiste sau extremiste”, postările „MAP” sunt acceptate – în ciuda protestelor – deoarece se consideră acceptabil să se discute despre atracția pentru minori atâta timp cât nu „glorifică” pedofilia.

Mai mult, campania beneficiază de suport din partea unor academicieni care solicită ca vocile pedofililor să fie auzite.

Dr. Craig Harper, lector la catedra de psihologie de la Universitatea Nottingham Trent, a semnat o scrisoare, în 2018, prin care cerea restabilirea conturilor pedofile închise de gigantul social media.

www.nationalisti.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.