După aproape 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu aproape 50 de milioane de vizualizări (49 681 326), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere, părăsim platforma Blogger şi:

Suntem în construcţia unui site profesional, adaptat cerinţelor tehnologiei moderne

Angajăm redactori şi corespondenţi regionali şi din diaspora română

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

Pentru orice sugestie privind site-ul NewsNet Creştin, precum şi pentru angajare sau parteneriat, vă rugăm să ne scrieţi pe adresa de e-mail newsnetcrestin@gmail.com . Doamne-ajută!

joi, 3 septembrie 2020

Franklim Graham - Invitaţie la Marşul pentru Rugăciune, 26 Septembrie – Washington, D.CAmerica trece printr-o perioadă dificilă și periculoasă, dar avem speranță, iar speranța noastră este Dumnezeul cel Atotputernic. Trebuie să ne rugăm acum mai mult decât am făcut-o vreodată în viața noastră. Comunitățile suferă, oamenii sunt divizați, iar în jurul nostru domnește frica și nesiguranța. Să ne adunăm cu toții și să facem cel mai important lucru: să ne rugăm.
Pe 26 septembrie organizez un Marș de Rugăciune în Washington DC. Pornim de la Memorialul Lincoln, străbatem tot parcul, ne oprim pentru rugăciune în câteva puncte cheie și ne oprim în fața Capitoliului. Ne vom ruga pentru națiune și pentru liderii ei și vom cere ca Dumnezeu să intervină și să salveze America. Vom face asta în Numele lui Isus. Veniți alături de mine la Marșul pentru Rugăciune, pe 26 septembrie. Dumnezeu să ne binecuvânteze.

Vă așteptăm!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.