După aproape 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu aproape 50 de milioane de vizualizări (49 681 326), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere, părăsim platforma Blogger şi:

Suntem în construcţia unui site profesional, adaptat cerinţelor tehnologiei moderne

Angajăm redactori şi corespondenţi regionali şi din diaspora română

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

Pentru orice sugestie privind site-ul NewsNet Creştin, precum şi pentru angajare sau parteneriat, vă rugăm să ne scrieţi pe adresa de e-mail newsnetcrestin@gmail.com . Doamne-ajută!

vineri, 28 august 2020

În urma unui accident de muncă cumplit, Andi Fogoroșiu a plecat în veșnicie! Iubită familie Fogoroșiu,

Frații dumneavoastră în Cristos din Biserica Betania vă sunt alături în aceste momente îndurerate, în urma despărțirii de Andi, cel ce a fost fiu, soț, frate, frate în Cristos și prieten iubit și devotat. Domnul nostru l-a primit acasă!
Ne rugăm ca Dumnezeu să lase din pacea Lui care întrece orice pricepere, să vă mângâie în aceste zile grele și să găsiți liniște și alinare în prezența Păstorului cel Bun.
“O, adâncul bogăţiei, înţelepciunii şi ştiinţei lui Dumnezeu! Cât de nepătrunse sunt judecăţile Lui şi cât de neînţelese sunt căile Lui! Din El, prin El şi pentru El sunt toate lucrurile. A Lui să fie slava în veci! Amin.” Romani 11:33,36.
Biserica Baptistă Betania Sibiu

Vezi și articolul:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.