După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 1 iulie 2020

Tony Berbece 🔴 Nu mai poftiți în pustie...


Pofta evreilor nu era rea, dar era nepotrivită. Ei voiau castraveți și usturoi când Dumnezeu îi trecea prin pustie spre țara unde curgea lapte si miere, ceva mai gustos decât ce pofteau ei. Adesea poftele noastre nu sunt rele, dar sunt nepotrivite. Poftim la trupul femeii dăruite de Dumnezeu nouă când încă nu ne e nevastă, în loc să așteptăm să treacă pustia abstinenței, a înfrânării, a testului, noi o vrem înainte.

Adesea poftim la prepelițe când Dumnezeu vrea să ne hrănim cu mana lui Cerească, adesea poftim la filme când e vremea rugăciunii, la Mall-uri când e vremea Slujbei, la grătare când e vremea slujirii aproapelui, la somn când e vremea nopților de rugăciune.

Poftim ca Iuda, invers față de Ioan, când Ioan pofteau la a sta cu Isus cât mai mult, rezemat cu capul pe pieptul Lui, Iuda poftea la banii pe care i-ar putea face de pe Numele lui Isus. E diferență între a-L pofti pe Isus și a pofti profitul de imagine și de bani de pe urma atribuirii numelui de “ucenic”.

Așadar, e o vreme în care nu trebuie să poftești nimic altceva decât ce-ți dă Dumnezeu, înainte de Canaan, e o pustie în care trebui să taci și să te mulțumești cu miere sălbatică și lăcuste. Pentru a te bucura de palatul lui Faraon trebuie să înveți supunerea și ascultarea din pușcăria lui, cum a făcut Iosif. Poftiți-l pe Hristos, poftiți doar ce aveți, mulțumiți-vă cu ceea ce primiți și veți avea un oapăț necurmat. Tata va ști mereu să vă ducă din pustie în Canaan.

Cu prețuire,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.