După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 20 iulie 2020

Tony Berbece 🔴 Când Diavolul profită de “pandemie”...


Guvernatorul Californiei Gavin Newsom se pare că a depășit orice bun simț și orice drept democratic față de sutele de mii de credincioși din acest stat. A interzis cântatul în Biserici, chiar și grupurilede casă ale credincioșilor pe motiv că sunt “periculoase” pentru răspândirea virusului, dar în același timp a încurajat protestele BLM. Este atât de evident acest atac asupra Bisericii încât doar un om orbit de Satana poate spune că e o măsură luată spre binele populației. Așa arată azi atacul asupra Bisericii, pe motivul protecției de viruși i se bagă pumnul în gură. Altfel nu ar fi putut.

Este clar că Diavolul se bucură maxim de situația penibilă în care omul de frica îmbolnăvirii trupului ignoră orice nevoie sufletească. Trebuie să fim precauți, dar nu ignorând nevoile spirituale, nu ignorând identitatea noastră creștină, nu lăsându-ne ucisă iubirea, ajutorarea aproapelui și nevoia de apropiere. Vorba unui taximetrist care mi-a spus cu regret: “Dom’le, cum ne-au prostit ei să ne fure slujba de inviere?” Slujba Bisericii trebuie să rămănă neîntreruptă fie ea și cu măsuri de protecție, indiferent de ce ar spune și ce ar face lumea, a opri slujba de la Biserică definitiv, a-i interzice creștinului să se închine, să cânte este în orice stat democratic neconsitutițional. Cum să-i spui tu unui creștin să nu mai laude pe Dummezeu că se îmbolnăvește trupește când singura boala periculoasă pentru el este o inimă și o limbă care nu mai laudă pe Domnul.

Cunosc inclusiv în România zeci de Biserici care sunt încă închise din cauza fricii de gripa aceasta. Cum simțim o amenințare pentru trup ne și băgăm capul în carapace, ingorând nevoia fundamentală a creștinului de părtășia cu Trupul lui Hristos? Păi dacă ar fi trăit Biserica de azi în timpul Ciumei Bubonice ce ar mai fi făcut? Când în vremurile acelea Biserica îngropa morții abandonați, intra în casele infectate pentru a lua copiii rămași orfani și gătea zilnic pentru mii de oameni rămași fără slujbe, expunându-se astfel bolii. Biserica de atunci a făcut cât tot Smurdul de azi? Dar unele Biserici de azi nu duc nicio traistă cu mâncare văduvei, orfanului și sărmanului de teama unei gripe.

Așadar, Diavolul vrea să exploateze situația din exteriorul Bisericii cât și din interior. Pe de o parte dă măsuri absurde de genul celei din California, pe de altă parte bagă frica în Biserică pentru a rămâne paralizată și ineficientă, când ea ar trebui să arate ce înseamnă cu adevărat că în Dumnezeu, adică în Dragoste, nu există frică. Dumnezeu să ne ferească de ambele atacuri! Ni se cere să fim precauți, dar vom fi precauți până la a ne anula existența și sensul vieții noastre de Biserică. Între salvarea trupului sau a suflet, Biserica a ales întotdeauna salvarea sufletului.

Cu prețuire,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.