După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 20 iulie 2020

Florin Ianovici 🔴 O nouă luptă, dar același Dumnezeu


🔴 14:14 – "Domnul Se va lupta pentru voi, dar voi staţi liniştiţi."
Nu e nevoie să pretinzi că știi ce ai de făcut în situația în care te afli. Nu mai fă eforturi să ascunzi cât de greu îți e. Ce ai de făcut este să stai pe loc si să aștepți izbăvirea lui Dumnezeu. Unii spun: am scăpat, dar tu vei spune: am fost izbăvit. A cui mână o vrei în ajutorul tău? A omului sau a lui Dumnezeu?

În timp ce aștepți, nu te certa cu oamenii, nu căuta scurtături omenești, ci așteaptă izbăvirea lui Dumnezeu. Când Domnul va coborî să îți dea izbăvire, ar fi bine dacă ar auzi la tine o cântare, o rugăciunea si nu gălăgia firii înspăimântate, nemulțumite.

🔴 17:10 – "Iosua a făcut ce-i spusese Moise şi a ieşit să lupte împotriva lui Amalec. Iar Moise, Aaron şi Hur s-au suit pe vârful dealului."
Nu te lăsă înșelat de ceea ce vezi cu ochii. Tu poate îți spui că bătălia se dă în vale, dar eu îți spun că bătălia se dă pe munte. Tu poate crezi că lupta se câștigă cu săbii, scuturi, arcuri si săgeți, dar eu îți spun că se câștigă atunci când stai cu mâinile ridicate.

Mă rog să îți ajute Dumnezeu să ai un Aron si un Hur să îți ridice, sprijine mâinile obosite în rugăciune. Dacă nu îi vezi prin preajmă roagă pe Duhul Sfânt să mijlocească împreună cu tine.

🔴 2 Cronici 20:1 – "După aceea, fiii lui Moab şi fiii lui Amon şi cu ei nişte maoniţi au pornit cu război împotriva lui Iosafat."
În timp ce rândurile părtășiei frățești se rarefiază, cele ale dușmanului se înmulțesc. Îți înțeleg dezamăgirea pentru că am gustat si eu din paharul ei. Dar să nu uiți că mai ai arme în arsenalul tău: postul.

Nu e prea târziu să începi să folosești această armă. Știi ce s-a întâmplat cu dușmanii lui Iosafat? Ei s-au nimicit unii pe alții. Nu are Dumnezeu metode? Nu are Dumnezeu resurse? Cu siguranță că are toată puterea asupra situației tale. Alege însă să asculți, să te rogi si să postești. Și nu uita: oastea lui Iosafat a avut în frunte pe leviții care cântau laude la adresa lui Dumnezeu. Ai uitat?

🔴 Iosua 7:3 – "S-au întors la Iosua şi i-au spus: „Degeaba mai faci să mai meargă tot poporul; două sau trei mii de oameni vor ajunge ca să baţi cetatea Ai; nu osteni tot poporul, căci oamenii aceia sunt puţini la număr.”"
Nu zâmbi când vezi cetatea Ai, chiar dacă ai în spate biruința cuceriri Canaanului. Adu-ți aminte Cine a fost adevăratul biruitor.

Ca să ai biruință azi, te rog să cântărești ziua de ieri ca nu cumva să fie o zi cu moviliță. Ce înseamnă o zi cu moviliță? Este ziua când ai ascuns de oameni ceea ce nu poți ascunde de Dumnezeu. Scoate la Lumină lucrurile ascunse în întuneric si fă ca drumul vieții să fie neted, nu presărat cu movilițe ale rușinii, patimii, minciunii omenești.

Ai început astăzi o luptă nouă? Stai liniștit, tu ai același Dumnezeu.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.