După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 31 iulie 2020

Teologul baptist englez Paul Fiddes a fost ales membru al Academiei Britanice

Pe 24 iulie 2020, când Academia Britanică și-a desemnat noii membrii, printre cei aleși s-a numărat și profesorul și teologul baptist Paul Fiddes, în vârstă de 73 de ani.
Fost decan al Colegiului baptist Regent’s Park din Universitatea Oxford și fost director al Departamentului de Teologie al acestei universități, distins profesor de Teologie sistematică al Universității Oxford, Paul Stuart Fiddes este recunoscut ca important teolog baptist contemporan, fin cercetător al relației teologiei cu literatura actuală și principal gânditor creștin al epocii moderne. Cartea lui Creative Suffering of God (Suferința creatoare a lui Dumnezeu) este considerată una dintre contribuțiile teologice majore din ultimele decenii ale secolului XX. (Pentru mai multe informații despre Paul Fiddes, apăsați aici).
Cunoscut în România pentru contribuția didactică universitară și academică în cadrul Facultății de Teologie Baptistă din București (unde este membru fondator al Centrului de cercetare Credință și Cultură) și al Universității din București, Paul Fiddes are o relație aparte cu baptiștii români, precizează prof. dr. Otniel Ioan Bunaciu, decanul Facultății de Teologie Baptistă din universitatea bucureșteană:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.