După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 30 iulie 2020

Simion Ioanăș 🔴 Lumea și viața noastră nu va mai fi niciodată cum a fost...


Sunt de 22 de ani în Statele Unite, în câțiva ani aș avea ani de America câți am trăit în țara mea, România. N-am prins începuturile comunismului, m-am născut mult mai târziu, însă am fost unul din tinerii care în 1989, atunci când aveam 21 de ani, am ieșit în stradă în Timișoara și am vrut dezrobirea țării de acel sistem comunist-socialist, sistem dictatorial și criminal. Îmi aduc aminte că oricine se punea împotriva sistemului, era anihilat, era urmărit, distrus, familia și viitorul unei asemenea persoane era pecetluit. Nici nu erau lăsați să plece din țară, erau ținuți la marginea societății și distruși pentru idealurile partidului comunist. Am simțit fiorul fricii în anul 1989, pe 16 Decembrie pe străzile Timișoarei foarte puțin, frica am simțit-o după aceea, atunci când mi-am pus întrebarea dacă regimul nu cade, atunci ce o să fie cu mine, cu viața mea și familia mea.

Am ajuns la circa 30 de ani după acel eveniment, locuiesc în Statele Unite și am ajuns să simt aceeași frică aici în Țara Model a Libertății, într-un Stat Democrat, ceea ce nu mă gândeam niciodată.

Avem pe zona noastră un site online (Nextdoor) de socializare și acolo se împărtășesc tot felul de gânduri, opinii și nevoi ale comunității, ceea ce este un lucru bun. Problema este că în aceste zile când protestele BLM și ANTIFA se întețesc, cu sprijinul puterii politice a Partidului Democrat din Oregon, orice opoziție este anihilată. Dacă vreunul pe acest site online ar avea o altă părere decât partidul Democrat și aceste organizații socialist-comuniste este cenzurat sau dat afară. Pentru mine a fost prima dată când sunt în Statele Unite în care am simțit acel fior, văzând atacurile asupra unei persoane care avea o altă opinie cu privire la distrugerile, spargerile, crimele acestor două organizații sprijinite de primarul orașului și guvernatorul statului.

Atunci mi-am dat seama că viața mea și a familiei mele poate să fie în pericol și libertatea mult visată privitor la modelul Statelor Unite s-a dus pe apa sâmbetei. Partidul Democrat care conduce acest Stat și multe alte State din această țară, în mod agresiv anihilează orice opoziție a conservatorilor creștini sau republicanilor. Efectiv de ani de zile copiilor noștri care au principii creștine le este oprită orice posibilitate la libera exprimare. Dacă ai o altă părere decât stânga socialistă privitor la familie și pentru tine familia tradițională este o normă, imediat ești atacat și în mod agresiv orice drept la opinie este anihilat, pe motiv că ataci drepturile minorităților sexuale.

Dacă drepturile tale de-ați exercita credința sunt atacate de drepturile date acestor minorități, cumva îți exprimi punctul de vedere sau apelezi la drepturile tale de exercitare a credinței, riști imediat să ajungi târât prin tribunale și să ajungi pe străzi sau în închisoare. Efectiv frica de-a spune altceva decât spune acest partid, te bântuie zilnic și te urmărește în orice împrejurare a vieții, nu poți să-ți exprimi o altă părere decât Partidul unic al Statului, Partidul Democrat, altfel riști să pierzi tot, chiar libertatea.

Problema minorității de culoare din Statele Unite, în momentul de față, este doar o strategie a acestui Partid Democrat de-a anihila orice opoziție și de-a pune mâna pe puterea totală câștigând președinția în Noiembrie. S-a folosit întâmplarea cu Floyd tocmai pentru a destabiliza țara, prin aceste organizații anti-democratice, pentru a câștiga puterea totală și a face opoziția inactivă.

În ziarul de Oregon am citit astăzi că cetățenii vor decide prin vot ce o să facă cu poliția pe viitor, la votul din Noiembrie, înființează niște forumuri cetățenești care să îi controleze (probabil o poliție politică).

Având în vedere că discreditarea Bisericii și a Normei Bibliei, este o acțiune deja învechită în Statul acesta, deja se luptă pe mai multe fronturi pentru limitarea drepturilor creștinilor. Începând cu școlile orice minoritate sexuală are dreptul la îndoctrinarea copiilor, însă creștinii n-au nici un drept cu privire la școlile publice. Așa că trebuie să asiști neputincios la spălarea pe creier a copilului tău și la agresivitatea cu care majoritatea profesorilor democrați, de direcție socialist-comunistă, îți distrug copiii, familia și orice normă lăsată de Dumnezeu pentru viața ta.

Noua măsură luată la nivel de apărare a drepturilor cetățenilor de culoare au în perspectivă formarea de comisii în școli prin care să existe judecarea și luarea de măsuri împotriva celor care ei îi identifică ca rasiști. Văd măsura asta una înfricoșătoare și extremă, adică aceștia care anihilează orice opoziție și calcă în picioare orice principii creștine, ei să fie cei care decid viața copiilor tăi și a ta.

Poliția politică, anihilarea oricărei opoziții, căpușarea sistemului de învățământ, supra-impozitarea clasei de mijloc cu motivația de a sprijini sistemul de ajutoare sociale, acapararea tuturor pârghiilor puterii etc, toate acestea duc la totalitarism și la încetarea libertății individului.

Cele mai multe voturi care trebuie să le dăm în Statul Oregon, arată ca în sistemul comunist care l-am avut în România, o listă lungă cu democrați și poziții cheie din sistemul juridic, de învățământ, poliție, primărie etc, în care există candidați unici și legi progresiste, n-ai ca și conservator sau republican decât opțiunea să dai cu votul lor la coșul de gunoi.

Ca și oameni de afaceri, frica și pericolul te poate urmări la orice pas, dacă unul din oamenii Partidului care au acces la toate funcțiile cheie te-au vizat, riști să pierzi tot și să ajungi în stradă, am fost îngrozit de o familie din Gresham care a pierdut tot având o afacere de tip brutărie-cofetărie și care au pierdut tot pe motiv că n-au dreptul la practicarea credinței proprii, ci trebuie să se supună Partidului Democrat cu vederi de stânga.

Pe de altă parte sistemul politic poate oricând folosi BLM sau ANTIFA ca o unealtă de pedepsire a indisciplinaților, așa că poți să iei foc împreună cu tot ce ai atunci când dai semne că ai o altă părere decât ei. Media parcă devine ca media comunistă, având o singură voce și observând în toată țara proteste pașnice, când normal ard mașini, case, afaceri, se fură, se sparge, se ucide. Rămâi uimit de orbirea presei din Statele Unite și văzând că adevărurile sunt pe jumătate, adică minciuni enorme.

Da, cred că Noiembrie 2020 în Statele Unite n-o să rezolve nimic la problema actuală și la boala Statelor Unite. Asistăm la un moment istoric în care prăbușirea acestui Model de libertate pare iminentă, asistăm la întronarea unui regim politic de tip socialist-fascist, un regim de care ți se zburlește părul de frică, asistăm la încătușarea Libertății, la anihilarea și ștergerea istoriei acestei țări și la întronarea epocii socialist comuniste cu mult mai agresive decât dictatura lui Ceaușescu din România.

Copiii crescuți de sistemul nazist erau gata să moară pentru Hitler și erau într-o realitate deformată datorită spălării pe creier făcută de naziști în anii când partidul a căpușat Germania, gândiți-vă că în Statele Unite, în Statele Democrate, deja au trecut zeci de ani de când generații la rând au fost crescuți de acest sistem al Partidului Democrat și că sunt puține șanse ca ei să fie recuperați, asta având în vedere că sistemul de învățământ este proprietatea lor în mod categoric.

Pare pesimistă prezentarea mea, însă e ceea ce simt și văd, Noiembrie 2020 nu o să aducă mari schimbări, ci Răul se va manifeste într-un mod nemaivăzut. Riscul e major dacă câștigă Trump, se poate ajunge la război civil și riscul e major dacă nu ajunge Trump, se poate ajunge la dictatură socialist-comunistă, globalistă. Deci prăbușirea lumii occidentale pare să fie iminentă și nu știu câți realizează, că Pacea și libertatea națiunilor este legată în mare parte de Statele Unite ale Americii, odată cu căderea acestei Țări vor cădea și ei.

Mie ca și creștin care-mi bazez viața pe Dumnezeu și pe Cuvântul Său îmi rămâne opțiunea de-a mă baza pe Dumnezeu, pe Cuvântul Său și pe promisiunile lui Dumnezeu privind pe cei care îi rămân credincioși Lui, rămânând drept și proclamând Adevărul, chiar cu prețul vieții și al libertății.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.