După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 9 iulie 2020

SĂPTĂMÂNA SPERANȚEI la Hunedoara

SĂPTĂMÂNA SPERANȚEI: 13 - 17 IULIE
Pentru că iubim copiii și credem că au mare preț în ochii lui Dumnezeu…
Pentru că ne pasă de sufletul lor și credem că niciodată nu e prea devreme pentru a fi mântuit…
Pentru că înțelegem responsabilitatea Bisericii locale în ceea ce privește evanghelizarea copiilor și educarea în spiritul adevăratelor valori creștine…
…În cadrul proiectului evanghelistic MAI APROAPE DE CER, Biserica Elim Hunedoara a inițiat un program special pentru cei mici, intitulat – SĂPTĂMÂNA SPERANȚEI.

Timp de 5 zile – în perioada 13-17 iulie – începând cu ora 15 – toți copiii sunt așteptați în parcul din curtea Liceului Matei Corvin Hunedoara. Cântece, jocuri, povestiri și multe surprize – sunt doar câteva dintre activitățile pregătite de echipa Școlii Duminicale a Bisericii Elim.
Vino să-ți întâlnești prietenii, să cunoști echipa de învățători, să petreci un timp excelent în aer liber, dar cel mai important… să îl cunoști mai bine pe Dumnezeu!
Pentru asigurarea unui confort maxim, toate activitățile se vor desfășura sub cupola unui cort instalat special pentru acest program. Părinții sau bunicii care îi însoțesc pe copii, au posibilitatea să socializeze la umbra pomilor din parcul liceului.

Nu uita! Cinci zile, începând cu ora 15, în perioada 13-17 iulie – în parcul din curtea Liceului Matei Corvin Hunedoara. Orice copil este bine venit!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.