După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 4 iulie 2020

Pentru a fi alături de biserica prigonită, credincioși din întreaga lume au luat parte la Ziua Martirului Creștin

În fiecare an, 4.000 de creștini sunt uciși pentru credința lor. Pentru a-i comemora și pentru a fi alături de biserica prigonită, credincioșii din întreaga lume au luat parte pe data de 29 iunie la Ziua Martirului Creștin. Organizații precum Vocea Martirilor și Release International au onorat unii dintre adevărații campioni ai credinței, contemporani cu noi, a căror dedicare pentru propovăduirea Evangheliei i-a costat viața.
Conform tradiției bisericești, 29 iunie marchează martirajul Apostolului Pavel. În acest an, creștinii din întreaga lume au păstrat un moment special în această perioadă pentru a onora moștenirea celor care și-au sacrificat viața pentru înaintarea Evangheliei.
Unul dintre cei de la Vocea Martirilor onorați în acest an a fost pastorul Jean-Paul Sankagui, care a fost împușcat mortal în afara bisericii sale din Ramandji, în Republica Centrafricană, în urmă cu trei ani. Numele său a fost adăugat pe acest zid comemorativ al martirilor din afara sediului Vocea Martirilor din Bartlesville, Oklahoma.
Martirii sunt un exemplu extraordinar de iubire pentru Domnul nostru Isus Cristos, dragoste până la jertfă, o imagine de dedicare și totodată o invitație pentru noi de a fi credincioși legământului cu Domnul în orice condiții.
Sursă: GNA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.