După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 5 iulie 2020

Olanda: Cartea de identitate nu va mai menționa sexul cetățenilor, cel puțin așa vrea ministrul Educației

Sexul cetățenilor olandezi nu va mai fi menționat în cartea de identitate în câțiva ani, o inscripție considerată „inutilă” de ministrul Educației, Culturii și Științei, Ingrid van Engelshoven, relateză AFP.

Într-o scrisoare adresată Parlamentului, văzută de AFP sâmbătă, ministrul, de asemenea responsabil cu Emanciparea, și-a anunțat intenția de a elimina inscripția de sex pe cărțile de identitate „din 2024/2025”.

Ingrid van Engelshoven dorește „să limiteze pe cât posibil mențiunea inutilă a sexului”, care va fi totuși menționată în continuare în pașapoarte, obligatorie de către Uniunea Europeană.

"Olanda nu ar fi primul stat membru care deține o carte de identitate fără menționarea sexului. Cartea de identitate germană nu menționează sexul", scrie ministrul.

Van Engelshoven consideră că cetățenii ar trebui să poată „să-și contureze propria identitate și să o trăiască în deplină libertate și securitate”.

"Aceasta este o veste grozavă pentru persoanele care întâmpină probleme cu această categorie de gen pe cărțile de identitate zi de zi", au spus organizațiile olandeze care apără drepturile homosexualilor și ale altor minorități sexuale.

„Și aceasta este o veste bună pentru oricine crede că ceea ce ascunde lenjeria ta nu privește nici guvernul, nici alte autorități”, au adăugat acestea într-o declarație.

Olanda a făcut, de asemenea, un pas către recunoașterea unui al treilea sex în 2018, când un cetățean născut intersex a obținut în justiție dreptul de a nu fi necesar să se înregistreze ca bărbat sau femeie pe certificatul de nastere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.