După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 10 iulie 2020

Guvernatorul Californiei interzice creștinilor să cânte în biserici

Un nou regulament a intrat în vigoare la sfârșitul săptămânii trecute în California, care reglementează modul în care ar trebui să fie oficiate slujbele în biserici. Ordinul de 14 pagini interzice cântatul, atât la repetiții, cât și în programele publice ale bisericilor din California. Motivul este Covid 19. Se pare că există posibilitatea transmiterii virozei prin picăturile exhalate contaminate.
Biroul guvernatorului nu a indicat cum intentionează să aplice legea. Este greu de imaginat ca trupele Gărzii Naționale să intre în biserici și să aresteze membrii corului pentru că au cântat un imn de închinare.
Dr. Paul Chappelll, pastorul Bisericii Baptiste Lancester, una dintre cele mai mari biserici din nordul Californiei, citat de CBN, a declarat că biserica lui intentionează să nu se supună acestei restricții, ci chiar să cânte și mai tare.

Este singurul răspuns pastoral pentru o astfel de legislație neconstituțională. Îi invităm pe guvernanții noștri să ni se alăture duminică la biserică pentru a vedea că practicăm distanțarea socială, dar ne vom supune Scripturilor pentru a cânta și a ne întâlni unii cu alții în dragostea Domnului", a încheiat pastorul.
Sursă: CBN

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.