După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 3 mai 2017

✔ Daniel Cocar — Primul botez la Biserica „Factorul Plus” Brad, județul Hunedoara

Duminică, 30 Aprilie, 2017, a fost primul rod al Domnului Isus și primul botez al Bisericii Factorul Plus din Brad. Biserica a fost plantată pe 20 Octombrie, 2016. (A fost plantată, nu ruptă și mutată). Ieri, am avut onoarea să predic la primul lor botez. Am fost acolo cu Dinu Bulzesc, iar pastorul local, Nicu Curea, a oficiat primul botez în Biserica locală. Nicu e un bărbat care îl iubește pe Dumnezeu și de aceea credința și slujirea i-a fost răsplătită din plin de Domnul Isus.

Au fost prezenți circa 140 de oameni. Grupul lor de laudă format din Horațiu, Adin, Andreea și încă un tînăr din oraș, a fost …. excelent. Atmosfera de … Rai și incandescentă. Alte cîteva suflete și-au exprimat dorința de-al urma pe Domnul Isus!
Cred că tot Bradul a fost mișcat de valul acela de Har venit din Cer. Slavă Domnului!!!!
Iadul s-a tulburat, iar Cerul s-a Bucurat! Cerul are ultimul Cuvînt!
Să ne rugăm pentru ei, ca Domnul să-i crească, să-i întărească și să le poarte de grijă și financiar. Chiria lor este de 350 euro pe lună.
În caz că cineva vrea să ia legătura cu pastorul Nicu Curea, telefonul lui personal este: 0755 171 777
Daniel Cocar

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.