După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 23 iulie 2020

C O M U N I C A T 🔴 Biserica Elim Hunedoara își autosuspendă toate slujbele și programele bisericii


Având în vedere creșterea alarmantă și galopantă a numărului de persoane infectate COVID - în Municipiul Hunedoara, Slujitorii Bisericii Penticostale Elim Hunedoara au decis suspendarea pentru o perioadă nelimitată, a tuturor slujbelor și programelor bisericii.

Menționăm faptul că această decizie are la bază interesul major și prioritar în ceea ce privește sănătatea fiecărui membru sau aparținător al bisericii noastre, are un caracter temporar, preventiv și urmărește limitarea transmiterii intercomunitare.

De asemenea, menționăm că în momentul emiterii prezentului comunicat (23 iulie 2020 – ora 17:00), în rândul membrilor Bisericii Penticostale Elim Hunedoara nu există persoane declarate pozitiv în urma testului COVID sau persoane care să reclame simptome majore sau suspiciuni în acest sens. În momentul de față, în rândul membrilor Bisericii Elim există peste 20 de angajați ai sistemului medical (pe diferite posturi). Nici una dintre aceste persoane nu este suspectă sau declarată infectată cu COVID.

În toată această perioadă, recomandăm membrilor și aparținătorilor bisericii să se concentreze pe cultivarea unei relații personale cu Dumnezeu, pe rugăciunea în familie și pe mijlocirea pentru cei afectați de acest virus. De asemenea, recomandăm respectarea tuturor măsurilor sanitare și de distanțare socială precum și evitarea frecventării altor biserici sau cercuri de rugăciune.

În funcție de evoluția ulterioară a situației, vom reveni cu noi comunicări. Dumnezeu să ne binecuvânteze și să ne aibă în pază pe toți.

Pastor Marius Hanganu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.