După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 31 iulie 2020

Bebe Ciaușu 🔴 FAKE NEWS: „Dumnezeu îi ajută pe cei ce se ajută singuri”

Zicala „Dumnezeu îi ajută pe cei ce se ajută singuri” este, probabil, cel mai des citată ca fiind din Biblie dintre toate zicerile care nu sunt din Biblie.
Potrivit unui studiu, nu mai puţin de 82% dintre semenii noştri cred că fraza „Dumnezeu îi ajută pe cei ce se ajută singuri” se găseşte în Biblie. Dintre creştinii chestionaţi, 81% cred acelaşi lucru. Aşadar, 82% din populaţia generală şi 81% dintre creştini cred că această frază se găseşte în Sfânta Scriptură. Din cele 81 de procente dintre creştinii care cred că zicerea aceasta se găseşte în Biblie, 65% au spus că sunt născuţi din nou.
Ce înseamnă asta? Că mulţi creştini care afirmă că sunt născuţi din nou, nu cunosc prea bine Biblia. Însă un detaliu şi mai şocant este că 75% dintre tinerii chestionaţi cred că zicerea aceasta reprezintă însuşi mesajul central al Bibliei.
Cum stau lucrurile de fapt? Care este adevărul Sfintei Scripturi? Ce spune Biblia despre ajutorul lui Dumnezeu? Te invit să vii duminică, 02.08.2020, de la ora 10.00, la Biserica Baptistă „Harul” din Ineu, pentru a afla răspunsul la aceste întrebări!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.