vineri, 31 iulie 2020

Bebe Ciaușu 🔴 FAKE NEWS: „Dumnezeu îi ajută pe cei ce se ajută singuri”

Zicala „Dumnezeu îi ajută pe cei ce se ajută singuri” este, probabil, cel mai des citată ca fiind din Biblie dintre toate zicerile care nu sunt din Biblie.
Potrivit unui studiu, nu mai puţin de 82% dintre semenii noştri cred că fraza „Dumnezeu îi ajută pe cei ce se ajută singuri” se găseşte în Biblie. Dintre creştinii chestionaţi, 81% cred acelaşi lucru. Aşadar, 82% din populaţia generală şi 81% dintre creştini cred că această frază se găseşte în Sfânta Scriptură. Din cele 81 de procente dintre creştinii care cred că zicerea aceasta se găseşte în Biblie, 65% au spus că sunt născuţi din nou.
Ce înseamnă asta? Că mulţi creştini care afirmă că sunt născuţi din nou, nu cunosc prea bine Biblia. Însă un detaliu şi mai şocant este că 75% dintre tinerii chestionaţi cred că zicerea aceasta reprezintă însuşi mesajul central al Bibliei.
Cum stau lucrurile de fapt? Care este adevărul Sfintei Scripturi? Ce spune Biblia despre ajutorul lui Dumnezeu? Te invit să vii duminică, 02.08.2020, de la ora 10.00, la Biserica Baptistă „Harul” din Ineu, pentru a afla răspunsul la aceste întrebări!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.