După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 28 iunie 2020

Scrisoare deschisă domnului Președinte Klaus Iohannis 🔴 Despre transgenderi: a MUTILA, a TĂIA, a HANDICAPA sau CRIME ÎMPOTRIVA UMANITĂȚII


Scrisoare deschisă domnului Președinte Klaus Werner Iohannis,

Universităților din Cluj, București, Timișoara, Sibiu
 
și tuturor celor care susțin transgenderismul ca normalitate.


----------------------

Cuvintele cheie in problema transgenderilor sunt: a MUTILA, a TĂIA, a HANDICAPA, a transforma un om normal din punct de vedere fizic intr-o persoana cu HANDICAP pentru toată viața.

Transgenderismul reprezintă experimente care sunt împotriva naturii, sunt crime împotriva umanității si este o bătaie de joc la adresa lui Dumnezeu, Creatorul omului!

Dacă soția dumneavoastră ar veni mâine dimineață și v-ar spune că se simte bărbat, drept urmare ar vrea să își taie sânii și să i se îndepărteze chirurgical organele genitale feminine, dumneavoastră o duceți la chirurg sau o duceți la duhovnic, psiholog sau psihiatru?

Sau, dacă soțul dumneavoastră vine și spune că se simte femeie, iar drept urmare că vrea să i se taie organele genitale masculine, ați vrea ca Ambulanța să îl ducă la chirurg, să i le taie, sau ați prefera totuși duhovnic, psiholog sau psihiatru?

Cred că trebuie să avem toată mila și compasiunea pentru transgenderi. Acești oameni suferă cumplit în sufletul și în mintea lor.
Însa problema lor este de duhovnic, psiholog sau psihiatru, nicidecum de chirurgie. Cu atât mai puțin nu este normal să se accepte pe scară largă această afecțiune ca fiind ceva normal.

Ei NU au nevoie să li se taie definitiv organe (pe care, ulterior, cei mai mulți și le doresc înapoi, dar nu se mai poate), ci acești oameni au nevoie de consiliere, afecțiune, înțelegere și suport.

Nu vă bateți joc de acești oameni aflați în mare suferință psihică!

De asemenea, pot fi și alți pacienți care se cred Mihai Viteazul, sau Ștefan cel Mare, sau unii se pot crede chitara lui Michael Jackson. Promovați această ideologie în toate școlile și universitățile din România?

Domnilor si doamnelor, dumneavoastră susțineți legiferarea și introducerea, în școli și universități, cu titlu de "diversitate și acceptare", a acestor trăiri anormale ale unor semeni ai noștri greu încercați? O susțineți ca fiind normală?

Mă întreb: oare a înnebunit lumea?

Apreciez lupta dvs pentru justiție, însă a TĂIA, a MUTILA, a HANDICAPA o persoană pe baza unei ideologii, fără să aibă acea persoană nicio problema fizică, nicio problemă care să impună îndepărtarea chirurgicală a unor organe, este nu doar o injustiție cruntă, ci este CRIMĂ ÎMPOTRIVA UMANITĂȚII !

Domnule Președinte Iohannis si domnilor rectori, aici este o problemă de duhovnic, de psiholog sau de psihiatrie.

Poate că ne este de folos să ne amintim de experimentele aberante ale doctorului nazist Josef Mengele, care le injecta vopsea albastră în ochi oamenilor ca să le schimbe culoarea ochilor, să aibă ochii albaștri.

Orice om normal și cu bun simț știe că este imposibil așa ceva.

Exact la fel de imposibil este să transformi un bărbat în femeie sau o femeie în bărbat.

Susțineți așa ceva?

-----------------------

Aș încheia cu un verset din Biblie:

"Frica de Dumnezeu este începutul înţelepciunii; cei fără minte dispreţuiesc înţelepciunea şi stăpânirea de sine." Proverbe 1:7  


Cu dragoste de Dumnezeu și de oameni,
și cu teamă de Dumnezeu,

Ioan Ciobotă

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.