După aproape 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu aproape 50 de milioane de vizualizări (49 681 326), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere, părăsim platforma Blogger şi:

Suntem în construcţia unui site profesional, adaptat cerinţelor tehnologiei moderne

Angajăm redactori şi corespondenţi regionali şi din diaspora română

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

Pentru orice sugestie privind site-ul NewsNet Creştin, precum şi pentru angajare sau parteneriat, vă rugăm să ne scrieţi pe adresa de e-mail newsnetcrestin@gmail.com . Doamne-ajută!

luni, 29 iunie 2020

Intervenția Alianței Familiilor din România (AFR) și Pro-Vita București la Curtea Europeană a Drepturilor Omului

Cu săptămâni în urmă vă informam că pe rol la CEDO se află cazul a 8 cupluri de același sex din România care cer recunoașterea în România a unui drept la căsătorii unisex ori, alternativ, la uniuni civile.
Alianța Familiilor din România (AFR) și Pro-Vita București au înregistrat, împreună, un amicus curiae / o intervenție la CEDO, în care solicită respingerea acțiunilor petenților români. Intervenția a fost înregistrată pe 22 iunie.
În link găsiți textul Intervenției: www.asociatiaprovita.ro
Vă încurajez să-i apreciați pe cei care își investesc resursele (timp, expertiză, financiar) în promovarea valorilor noastre comune. O observație regretabilă este că majoritatea dintre noi încă rămân doar spectatorii derulării istoriei prin fața ochilor noștri, fără dorința de a face ceva pentru schimbarea lucrurilor în interesul nostru.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.