După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 15 iunie 2020

Florin Ianovici 🔴 Ascultarea de Dumnezeu

Ascultarea e mai mereu de mâine, dar viața se petrece mereu azi, acum, de aceea dacă auzi azi vocea lui Dumnezeu, nu începe ascultare de mâine.

Ascultarea de Dumnezeu nu este numai o supunere, ci un act de iubire, de aceea nimeni nu poate asculta de Dumnezeu dacă nu îl cunoaște, nu îl înțelege, nu îl iubește.

Ascultarea de Dumnezeu este un act de protecție, de așezare sub ocrotirea lui Dumnezeu, de aceea cel ce ascultă de El intră în aria de binecuvântare, de securitate sfântă.

Ascultarea de Dumnezeu nu poate fi în felul nostru, ci doar în felul Lui pentru că Dumnezeu ne spune în Biblie cum să ne supunem, în ce să ne supunem.

Nu te lăsa înșelat de oamenii care folosesc ca pretext ascultarea de Dumnezeu ca să te robească, de fapt, lor înșiși. Hristos nu are șefi, ci robi, Hristos nu are regulamente cu ștampilă, ci legi vii cu pecetea Duhului Sfânt.

Nu te lăsa intimidat de greutăți, de situații aparent fără ieșire, de lipsa de resurse, ci ascultă de Dumnezeu pentru că în ascultarea de El ai toate bogățiile și promisiunile Sale.

Ne te lăsa înșelat de știința pe nedrept numită știință, de toți experții și specialiștii care te ridiculizează, te cataloghează ca fiind înapoiat dacă asculți de Dumnezeu, ci rămâi ferm în ascultarea de Dumnezeu fiindcă tu nu lupți pentru diplome, ci pentru cununa ce nu se poate ofili.

Poate azi este o zi mai grea, când e mai dificil să asculți de Dumnezeu. Te îndemn să nu dai înapoi, ci să pui sămânța ascultării în pământul inimii și îți garantez că într-o zi, vei avea rod bogat.


Amintește-ți de Petru, de apostolii, care au înfruntat oamenii, sistemul religios corupt, autoritățile romane și de dragul lui Hristos au rostit cuvintele unei iubiri pline de curaj și supunere: "Petru şi apostolii ceilalți, drept răspuns, i-au zis: „Trebuie să ascultăm mai mult de Dumnezeu decât de oameni!" - Faptele apostolilor 5:29 –

Să călcăm pe urmele lor, întrucât și ei au călcat pe urmele lui Hristos.

Florin Ianovici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.