După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 16 iunie 2020

Ce cred creștinii despre dinozauri?


A sosit vremea să mai schimbăm tonalitatea postărilor. Aveam de gând să răspund la această întrebare, dar nu m-am pus prea mult pe studiu să fac cercetările de rigoare. Nu este un subiect așa de simplu, e drept... și știința nu a fost unul din subiectele forte pe care să le fi îndrăgit la școală (mai ales că pe noi ne-au format niște ”îndrumători cu steagul roșu”, dacă știți la ce mă refer). Așa că un bun prieten de al meu mi-a oferit deja răspunsul. Se pare că mulți creștini sunt rugați de ne-credincioși să se împace cu ideea de dinozauri și cu relatările despre creație din cartea Geneza (Vechiul Testament) - și aici se ridică o mulțime de întrebări. Oare Biblia chiar tace în privința subiectului dinozaurilor? De ce aparent nu sunt menționați niciodată aceștia în cadrul Scripturii? Au trăit dinozaurii înainte sau după perioada lui Adam și Eva și a omenirii?


Ar trebui să notăm faptul că ”dinozaur” înseamnă o reptilă teribilă, un cuvânt relativ nou folosit pentru prima dată în anul 1841 și a fost inventat de către omul de știință Richard Owen. Acesta e motivul pentru care cuvântul ”dinozaur” nu apare în Biblie, ea fiind scrisă cu mult înaintea anilor 1800.

Dar ce spune Biblia despre dinozauri?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.