După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

Suntem în construcţia unui site profesional, adaptat cerinţelor tehnologiei moderne

Angajăm redactori şi corespondenţi regionali şi din diaspora română

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

Pentru orice sugestie privind site-ul NewsNet Creştin, precum şi pentru angajare sau parteneriat, vă rugăm să ne scrieţi pe adresa de e-mail newsnetcrestin@gmail.com . Doamne-ajută!


Aici este locul unde îţi poţi promova eficient evenimentul. Scrie-ne pe adresa de e-mail newsnetcrestin@gmail.com!

joi, 21 mai 2020

Samy Tuțac 🔴 Nu restrângeți libertățile celor responsabili pentru siguranța unor inconștienți...


Duminică, 17 mai, am avut primul serviciu de închinare la Biserica Baptistă Providența Timișoara după două luni, cu prezența credincioșilor. Am fost  aproximativ 150 de persoane la serviciul divin în curte, așa cum prevede legea.

Totul s-a desfășurat într-un decor deosebit de frumos pregătit de echipa noastră de organizare, pentru că noi, creștinii, "trebuie să trăim ca albinele pe pământ, nu ca muștele", spunea Constantin Noica.

Ideea de bază a fost să respectăm regulamentul stării de alertă cu distanțarea de un metru jumate. Am respectat această lege cu strictețe. Și toate celelalte măsuri. Toată lumea a purtat măști, fără excepție.

Aș transmite guvernanților nostri un mesaj: nu restrângeți libertățile celor responsabili pentru siguranța unor inconștienți. Bisericile știu să respecte rânduielile, dar nu forțați nota mai mult decât este necesar. Oamenii au nevoie de stabilitate spirituală în vremurile de criză, iar aceasta va influența pozitiv inclusiv starea lor psihică și fizică. Lasăți bisericile să fie și "spitalele lui Dumnezeu" în această perioadă dificilă. Și oamenii vor fi mai buni și mai sănătoși...

Samy Tuțac

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.