După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 21 mai 2020

Tony Berbece 🔴 Milă voiesc...

Cel mai greu ne este să aplicăm mila. Spiritul dreptății pentru alții și al condamnării este ultimul care moare în om și nu speranța cum zicem noi. David îi furase nevasta lui Urie și apoi l-a ucis ca să-i rămână doar lui, însă a vrut repede să-l trimită la moarte pe ciobanul cu multe oi care furase singura mielușea a altui coleg cioban. Vedeți, nu realizase că el era acel cioban care fura femeia altuia deși el avea destule.
Când vedem un om căzut cel mai ușor ne este să-i spunem cum a căzut, unde a căzut, cât de mizerabil este, adesea folosim ca “medicament” disprețul, uitând că medicamentul aplicat de Isus Cristos pe cei căzuți nu a fost condamnarea, ci mila. A văzut reabilitare acolo unde fariseii au văzut doar o femeie deja omorâtă cu pietre pentru curviile ei. Ești cu adevărat insuflat de Cristos atunci când ai puterea de a înlocui piatra condamnării cu mâna întinsă spre cel doborât la pământ.

Dacă nu ai ridicat pe nimeni până acum a fost pentru că mâinile care caută pietre nu pot ridica niciodată pe nimeni. Poate că am cules mai multe pietre din țărână decăt oameni afundați în noroi. De aceea avem “altare” din pietre sau “craniile celor morți” și nu din oameni vii. Să nu uităm că Isus nu ne-a chemat să fim călăi în plutonul de execuție, ci eliberatori de povara condamnării pe care o aduce păcatul în om.
De aceea Isus strigă și azi: “Duceti-va de invatati ce inseamna: Mila voiesc, iar nu jertfa!” Caci n-am venit sa chem la pocainta pe cei neprihaniti, ci pe cei pacatosi” (Matei 9:13). Pentru că prea aducem jertfe fără milă față de cel căzut. Mila va aduce înapoi pe cel răzvrătit față de Cel Atotputernic.
Pentru toți fiii și fiicele risipitori/risipitoare, mai e și pentru voi un Tată care vă așteaptă acasă!
Cu prețuire,
Text: Iov 6:14

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.