După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 19 mai 2020

LUPTĂ-TE PENTRU CĂSNICIA TA!

„Este slobodă să se mărite cu cine vrea; numai în Domnul.” (1 Corinteni 7:39)
Biblia ne învață că temelia unei căsnicii fericite nu este doar să împărți același pat în fiecare noapte, cu soțul sau soția ta, ci să împărtășești aceleași valori si idealuri în fiecare zi. Fără acestea, va fi ca și cum voi doi v-ați vorbi în limbi străine.
Acum, nu veți fi de acord unul cu celălalt de fiecare dată și trebuie să accepți lucrul acesta. Dar dacă dorești să ajungeți la aceeași destinație, trebuie să vă ghidați după aceeași hartă.
Asemănător construirii unei case, trebuie să porniți de la un plan stabilit de comun acord. După o vreme, veți descoperi că numai intimitatea fizica nu ajunge. Poate vă va ajuta să treceți noaptea cu bine, dar este nevoie de o prietenie autentică si de o credință comună în Dumnezeu ca să puteți trece cu bine peste ani.
Vorbim aici despre soți și soții care comunică fără cuvinte pentru că viețile lor sunt guvernate de aceleași scopuri si principii. Si când vor apărea problemele, și acestea vor apărea inevitabil, ei caută soluții din aceeași sursa – de la Dumnezeu.

Când viața în grădina Edenului s-a terminat pentru Adam si Eva, ei au venit înaintea lui Dumnezeu împreună pentru că amândoi aveau o relație cu El. La urma urmelor, cum puteți corecta o problemă, când unul dintre voi nu crede că există o problemă?
Adevărata intimitate vine atunci când relația intimă s-a terminat și când angajamentul este mai puternic ca niciodată. Această intimitate îți permite să fii cu cineva fără să trebuiască să-l impresionezi. Un autor o spune în felul următor: „Când știm că suntem iubiți datorită a ceea ce suntem, devenim mai sănătoși la minte și mai intimi în exprimare. Suntem eliberați de teama de respingere și de anxietatea că trebuie să îndeplinim ceva.” Deci, luptă-te pentru căsnicia ta!
coordonatori Bob & Debby Gass

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.