marți, 19 mai 2020

Când guvernatorul republican Brian Kemp a decis, la 25 aprilie, revenirea la normalitate, un urlet de indignare s-a auzit din partea democraților și a presei stângiste. La trei săptămâni de la redeschiderea totală, statul Georgia raportează mai puține cazuri noi de coronavirus decât la momentul reintrării în normalitate...

Între o viață activă, marcată de riscuri, și siguranța vegetativă, dar lipsită de viață, antreprenorul curajos alege prima variantă. Harnici și întreprinzători, milioane de americani au solicitat autorităților redeschiderea parcurilor, a bisericilor, a școlilor și a locurilor de muncă. 

Când guvernatorul republican Brian Kemp a decis, la 25 aprilie, revenirea la normalitate, un urlet de indignare s-a auzit din partea democraților și a presei stângiste. 

La trei săptămâni de la redeschiderea totală, statul Georgia raportează mai puține cazuri noi de coronavirus decât la momentul reintrării în normalitate: în medie, circa 550 de noi cazuri de coronavirus, față de 650, în perioada restricțiilor.

În statul lui Martin Luther King Jr., rata mortalității cauzate de coronavirus este la o treime față de cea din Michigan, unde un guvernator democrat menține cele mai brutale restricții de circulație.

Foarte corect mesajul de azi al președintelui Trump: cu respect pentru igienă și distanțarea fizică, Statele Unite se redeschid pentru business!

Mihai Neamțu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.